Αποχώρησε ο Σαραντινός, εκτός ο Μαμαλάκης

Ο ιστορικός πρόεδρος του Ρεθύμνου Νίκος Σαραντινός και ο αντιπρόεδρος τα τελευταία χρόνια Γιώργος Μαμαλάκης, που ήταν υποψήφιος πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ στις τελευταίες εκλογές, δεν περιλαμβάνονται στην νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της κρητικής ομάδας.
Ο Νίκος Σαραντινός (στην φωτογραφία αριστερά με τον Στέργιο Κουφό) στην συνέλευση της Παρασκευής (11/7) των μετόχων της ΚΑΕ Ρέθυμνο ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και δήλωσε ότι θα είναι κοντά στην νέα διοίκηση (Ηρακλής Μανουκαράκης, Εμμανουήλ Γιαννούλης, Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου, Εμμανουήλ Κεφαλογιάννης και Ιωάννης Καλαϊτζάκης).
Η ανακοίνωση της κρητικής ομάδας:
«Η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Επιμελητήριο Ρεθύμνης και όλα τα θέματα τα οποία συμπεριλαμβάνονται στην Ημερήσια Διάταξη εγκρίθηκαν και ψηφίστηκαν ομόφωνα.
Ο Νίκος Σαραντινός ανακοίνωσε και επίσημα την αποχώρηση του από την προεδρία της ομάδας ευχαριστώντας όλους όσους τον εμπιστεύτηκαν και συνεργάστηκαν μαζί του επί 24 χρόνια και βοήθησαν ο καθένας με τον τρόπο του στη δημιουργία μίας ομάδας μοντέλο για την οποία μιλά όλη η Ελλάδα. Ο απερχόμενος Πρόεδρος της Ρεθυμνιώτικης ΚΑΕ δήλωσε ότι παραμένει πάντα στο πλευρό της νέας Διοίκησης και στηρίζει όλες τις προσπάθειες της.
Σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων δημιουργήθηκε ένα καινούριο, ευέλικτο πενταμελές Συμβούλιο το οποίο θα είναι υπεύθυνο για την καθημερινή λειτουργία της ομάδας και θα λογοδοτεί στους μετόχους που θα συνεδριάζουν για τα σοβαρά θέματα και για να θέτουν νέους στόχους τουλάχιστον τέσσερις φορές το χρόνο.
Το νέο πενταμελές Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από τους:
Ηρακλή Μανουκαράκη
Εμμανουήλ Γιαννούλη
Σπύρο Χατζηκωνσταντίνου
Εμμανουήλ Κεφαλογιάννη
Ιωάννη Καλαϊτζάκη (εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη)
Το νέο Δ.Σ. θα συγκροτηθεί σε σώμα τις αμέσως επόμενες ημέρες».

Σχετικά άρθρα