Μουντιάλ: Η 9χρονη που έκανε τον Νταβίντ Λουίζ να βάλει τα κλάματα

12 Ιουλίου 2014

Με ένα συγκινητικό γράμμα, η 9χρονη φίλη της Βραζιλίας, Άννα Λουζ θέλησε να παρηγορήσει τον Νταβίντ Λουίζ για την συντριβή της "σελεσάο" από την Γερμανία με 7-1 στον ημιτελικό του Μουντιάλ. Δείτε το γράμμα και την απάντηση του 27χρονου.

Το ξέσπασμα και τα δάκρυα του Νταβίντ Λουίζ μετά τη συντριβή της Βραζιλίας από τη Γερμανία με 7-1 δεν άφησε ασυγκίνητη μια μικρή φίλη της "σελεσάο", η οποία έστειλε γράμμα στον 27χρονο με στόχο να τον παρηγορήσει.

"Είδα όλα τα παιχνίδια της Βραζιλίας. Πιστεύω ότι δεν πρέπει να είσαι στενοχωρημένος επειδή έπαιξες καλά, έδωσες τον καλύτερο εαυτό σου και ήσουν ένας σούπερ αρχηγός. Έτσι είναι η ζωή, μερικές φορές κερδίζεις, μερικές φορές χάνεις. Όμως οι άνθρωποι πρέπει να σκέφτονται κυρίως το πώς θα παραμένουν ευτυχισμένοι. Νταβίντ Λουίζ, παραμένεις ο πρωταθλητής μου", αναφέρει στο γράμμα της η μικρή Άννα.

Η απάντηση του Βραζιλιάνου ήταν άμεση και με μήνυμά του στο instagram ευχαρίστησε την πιτσιρίκα για το γράμμα της, γράφοντας χαρακτηριστικά: "Ευχαριστώ πριγκίπισσα μου Άννα Λουζ, αγάπησα το γράμμα σου! Ευχαριστώ όλους τους Βραζιλιάνους για τη στήριξή τους! Δεν θα προδώσω ποτέ τα όνειρά μου και πάντα θα παλεύω για να σας επιστρέψω αυτή τη στοργή που μου δείξατε".

Πηγή: www.madata.grΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ