Αναστασιάδης: «Τόπο στα νιάτα»!

Για το νέο αίμα του ΠΑΟΚ μίλησε ο Αναστασιάδης, ζητώντας από τον κόσμο να δείξει εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά που έπαιξαν στο φιλικό εναντίον της Σταντάρ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αναστασιάδη:

“Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά. Είμαστε πολύ κουρασμένοι, χθες τα παιδιά έκαναν μία πρωτόγνωρη προπόνηση και σήμερα είχαμε ακόμη μία το πρωί. Ακολουθούμε την προετοιμασία όπως πρέπει για να είμαστε καλά όταν πρέπει. Ξέρουμε ότι αυτά τα παιδιά θέλουν δουλειά. Είμαι ικανοποιημένος απ’ όλη τη εικόνα, κάναμε κάποια λάθη, αλλά καλό είναι να γίνουν τώρα για να τα συζητάμε”, είπε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε για το κομμάτι της ομοιογένειας:

“Τα περισσότερα παιδιά γνωρίζονται μεταξύ τους και αυτό είναι θετικό. Ακούν όσα λέμε και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είναι απλά τα πράγματα που ζητάμε ακόμη. Σε αυτόν τον τομέα, δηλαδή από τα βασικά που ζητάμε, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πρέπει επιτέλους να τα εμπιστευτούμε αυτά τα παιδιά”

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ σε κάθε ημίχρονο: “Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε σύμφωνα με ένα πλάνο που έχουμε δουλέψει. Στο δεύτερο μέρος αλλάξαμε και κάναμε αρκετά λαθάκια τα οποία μπορούσαμε να πληρώσουμε. Στο πρώτο δεν ανησυχήσαμε από τον αντίπαλο, αντίθετα εμείς είχαμε φάσεις για γκολ. Στην παρούσα φάση θέλω να δω κάποια πράγματα στην αλλαγή συστημάτων, αυτό είναι το σημαντικό”.

Για το ρόστερ: “Αυτή τη στιγμή έχουμε αυτά τα παιδιά, εγώ είμαι υποχρεωμένος να κάνω αυτό το πράγμα, να δουλέψω”.

Σχετικά άρθρα