Ναι του Μουρίνιο στην Εθνική Βραζιλίας !

12 Ιουλίου 2014

«Ναι αλλά όχι τώρα» λέει ο Μουρίνιο για τον πάγκο της… Εθνικής Βραζιλίας

Οι απογοητευτικές εμφανίσεις της Βραζιλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, με αποκορύφωμα το ντροπιαστικό 7-1 από τη Γερμανία, έχουν φέρει στο «μάτι του κυκλώνα» τον Φελίπε Σκολάρι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει συγκεντρώσει πάνω του όλη την οργή των «Σελεσάο» για τις επιλογές του και την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα και θεωρείται απίθανο να παραμένει στη θέση του μετά το τέλος της διοργάνωσης.

Ήδη η βραζιλιάνικη Ομοσπονδία εξετάζει τις επιλογές για τουςεπίδοξους διαδόχους και τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι πολλά.

Ξεχωριστή θέση μεταξύ αυτών έχει η περίπτωση του Ζοζέ Μουρίνιο,που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ήδη δεχτεί κρούση από τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη εφημερίδα «Marca», έγινε ήδη πρόταση στον Πορτογάλο, ωστόσο ο ίδιος ο προπονητής την απέρριψε καθώς επιθυμεί να αφοσιωθεί στην Τσέλσι.

Πάντως ο «εκλεκτός» δεν έκλεισε οριστικά την πόρτα στη «σελεσάο», καθώς εμφανίζεται θετικός να το ξανασυζητήσει το 2016, εν όψει και του επόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου, το 2018 στη Ρωσία.

exedra.gr

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ