Σκολάρι: «Η Ομοσπονδία θα αποφασίσει»…

13 Ιουλίου 2014

Διαβάστε ακόμα:

Ο... πρόεδρος θέλει τον Σκολάρι

Την ώρα που ο βραζιλιάνικος Τύπος μιλά για… αναρχία στις τάξεις της Βραζιλίας, αναφέροντας πως ο Λουλις Φελίπε Σκολάρι δεν εμπνέει τους παίκτες, με αποτέλεσμα πολλοί στον μικρό τελικό με την Ολλανδία να μην ακούν τις οδηγίες του, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «σελεσάο» στη συνέντευξη Τύπου δεν έδειξε διάθεση να παραιτηθεί… Όπως περίμεναν πολλοί. Ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι εμφανίστηκε διατεθειμένος να συνεχίσει ως προπονητής της Βραζιλίας, εφόσον κάτι τέτοιο επιθυμεί και η Ομοσπονδία. Τα μέλη της Ομοσπονδίας θα πάρουν, άλλωστε, την απόφαση, ενώ να θυμίσουμε πως ο νεοκλεγείς πρόεδρος της ομοσπονδίας (CBF), Μάρκο Πόλο Ντελ Νέρο τάσσεται υπέρ της παραμονής του «Φελιπάο» στον πάγκο της «σελεσάο»!

«Έχω βρεθεί προπονητής σε τρία Μουντιάλ και τουλάχιστον έφτασα μέχρι τα ημιτελικά σε ισάριθμες περιπτώσεις. Αφήνω το μέλλον μου στα χέρια του προέδρου της ομοσπονδίας. Το μέλλον μου δεν έχει αποφασιστεί. Η Ομοσπονδία θα κρίνει τι μέλλει γενέσθαι. Δεν θα το συζητήσω εδώ, σήμερα, μπροστά στον Τύπο», ανέφερε ο Βραζιλιάνος τεχνικός.

Κατά τα άλλα, τα ρεπορτάζ στον βραζιλιάνικο Τύπο αναφέρουν πως δεν υπάρχει τάξη στην εθνική ομάδα της χώρας. Υπογραμμίζεται ότι οι παίκτες της «σελεσάο» πολλές φορές αγνοούσαν τις οδηγίες του Σκολάρι μετά το 1-0 της Ολλανδίας, με τον Χουλκ να δίνει οδηγίες από τον πάγκο!

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ