Παναγιωτούδης: «Ο προπονητής αποφασίζει…»

Δύο χρόνια αγωνίστηκε ως δανεικός στον Πανιώνιο από τον ΠΑΟΚ όμως ήρθε η ώρα να διεκδικήσει μια θέση στην αποστολή του ΠΑΟΚ. Για τον Κώστα Παναγιωτούδη ο λόγος, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης που βρίσκονται στην Ολλανδία.

Ενδεικτικά παραθέτουμε ένα απόσπασμα των δηλώσεων του:

«Αυτή είναι η δεύτερη προετοιμασία μου με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ. Στην πρώτη οι νεαροί ήμασταν λιγότεροι και είχαμε πολλούς μεγαλύτερους ηλικιακά και με μεγαλύτερη εμπειρία, οι οποίοι μας βοηθούσαν. Τώρα οι περισσότεροι είμαστε συνομήλικοι. Όλοι προσπαθούμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας γνωρίζοντας ότι μας λείπουν οι εμπειρίες. Έτσι θα πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ο Μπόλονι που σου έδωσε τις πρώτες ευκαιρίες και o Άγγελος Αναστασιάδης είναι προπονητές που δίνουν ευκαιρίες σε νέα παιδιά.

«Όντως και οι δύο προπονητές δουλεύουν πολύ με νεαρά παιδιά. Αυτό δείχνει τώρα και ο κ. Αναστασιάδης στην προετοιμασία. Τώρα είμαστε περισσότεροι παίκτες 19-20 ετών και προσπαθούμε όλοι να κάνουμε ότι ζητάει ο προπονητής για να βγάλουμε στο γήπεδο αυτό που θέλει. Όλοι θα παλέψουμε για να κερδίσουμε μια θέση στο ρόστερ».

Πόσο δύσκολο είναι να κερδίσει ένας νέος μία θέση στο ρόστερ του ΠΑΟΚ;

«Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα, με τεράστια ιστορία και πολύ κόσμο. Ξέρουμε όλοι οι νεαροί ότι θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να μείνουμε. Καθημερινά δουλεύουμε πολύ σκληρά και σε τρεξίματα και σε τακτική, για να καταφέρουμε να βελτιωθούμε όσο περισσότερο μπορούμε. Στο τέλος ο προπονητής είναι αυτός που παίρνει πάντα τις αποφάσεις από αυτά που βλέπει στις προπονήσεις και στα παιχνίδια». 

Τι έχεις να πεις στον κόσμο που αγχώνεται βλέποντας τον ΠΑΟΚ με περισσότερους νεαρούς παίκτες από ποτέ και περιμένει άμεσα αποτελέσματα;

«Εμείς θα κάνουμε ότι περνάει από χέρι μας για να έχει η ομάδα τα αποτελέσματα που θέλει. Οι πιο έμπειροι παίκτες προσπαθούν να μας βοηθήσουν να ενσωματωθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται στην ομάδα και όλοι θα δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να κερδίζουμε».

Σχετικά άρθρα