Δεν αλλάζει ο σχεδιασμός λόγω «τεσσάρας»

Το ξυπνητήρι χτύπησε για όλους στον Παναθηναϊκό μετά από το αποκαρδιωτικό τελευταίο ημίωρο του φιλικού με τη Λέχια Γκντανσκ. Πλην, όμως, το συγκεκριμένο αποτέλεσμα και η «βαριά» ήττα δεν αλλάζει σε τίποτα το μεταγραφικό σχεδιασμό και τη φιλοσοφία των Πρασίνων.

Μεταγραφικά το Τριφύλλι δεδομένα θέλει πλέον να εξασφαλίσει την επάνοδο του Μεχντί Αμπέιντ και από εκεί και πέρα αναζητεί τον αντικαταστάτη του Στέφανου Καπίνο, ο οποίος υπογράφει στη Μάιντζ, έναν χαφ με προτίμηση στον Φαούστο Ρόσι και ει δυνατόν έναν εξτρέμ. Με τον Σίλντενφελντ να γυρίζει και τον Μπούρμπο να έχει ήδη ενσωματωθεί στο ρόστερ, ο Παναθηναϊκός έχει κλείσει τα της αμυντικής τετράδας.

Ως προς τη γενική φιλοσοφία ο Γιάννης Αναστασίου είδε ότι έχει ακόμα μπροστά του πολύ δουλειά στο ανασταλτικό σκέλος και ιδίως μέχρι να «χτίσει» ένα τείχος γύρω από τη μεγάλη περιοχή του Παναθηναϊκού. Η ευκολία με την οποία έμπαιναν οι παίκτες της πολωνικής ομάδας μέσα στην περιοχή του Τριφυλλιού δεν πέρασε απαρατήρητη από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και πλέον το βάρος θα πέσει στην αντιμετώπιση της όποιας πίεσης μπορεί να δέχεται η άμυνα.

Σχετικά άρθρα