Ποζατζίδης: «Μια πρωτόγνωρη εμπειρία»

Ζουν την κάθε στιγμή με την ομάδα, τα νέα παιδιά του ΠΑΟΚ. Το απολαμβάνουν και ταυτόχρονα διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα. Ο Στέλιος Ποζατζίδης που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο στην άμυνα του ΠΑΟΚ, στο φιλικό με την Σταντάρ, είχε ένα πολυσύνθετο ρόλο. Ο ίδιος με δηλώσεις του για την εικόνα που παρουσιάζει ο Δικέφαλος του Βορρά, τόνισε πως προέχει η σωστή προετοιμασία της ομάδας.

Αρχικά μίλησε για το αποτέλεσμα του χθεσινού αγώνα:

«Ήταν το πρώτο φιλικό της χρονιάς και πιστεύω δείξαμε καλό πρόσωπο. Ήμασταν καλοί και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο, πιέσαμε, κάναμε ότι μπορούσαμε αλλά δεν μας βγήκε το παιχνίδι. Εμάς μας ενδιαφέρει η σωστή προετοιμασία. Αν χάνουμε στα φιλικά και στα επίσημα νικάμε αυτό θα είναι το ιδανικό για εμάς και την ομάδα. Αυτό προέχει».

Είσαι ικανοποιημένος από την απόδοση σου; 

«Είναι το πρώτο φιλικό παιχνίδι, έχουμε να βελτιώσουμε πολλά πράγματα, έχουμε πολύ δουλειά και συνεχίζουμε».

Ποιος είναι ο προσωπικός σου στόχος;

«Είναι βέβαια να μείνω στην ομάδα, να μπορέσω να πάρω όσες ευκαιρίες μπορώ και να βρίσκομαι εδώ».

Έχεις παίξει άλλες φορές στον ρόλο που είχες στο πρώτο ημίχρονο;

«Ήταν η πρώτη φορά που έπαιξα σε μια θέση λίγο πιο μπροστά από το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο προπονητής μας το έδειξε σε πλάνο και δουλέψαμε πάνω σε αυτό το σύστημα. Θα παίξουμε όλα τα συστήματα και ήταν πρωτόγνωρη εμπειρία. Ήταν περίπου ίδιο με την θέση του αριστερού μπακ απλά έπρεπε να έχω και περισσότερα επιθετικά καθήκοντα».

Όσο για την αυτοπεποίθηση που αποκτούν οι νέοι παίκτες, ο Στέλιος Ποζατζίδης υποστήριξε:

«Σίγουρα όταν βλέπεις ότι μπορείς να κοντράρεις παίκτες που παίζουν σε υψηλό επίπεδο, νιώθεις ότι μπορείς να είσαι και εσύ σε υψηλό επίπεδο».

Σχετικά άρθρα