Είναι τρελός ο πρόεδρος! Δίνει 2 εκατομμύρια

13 Ιουλίου 2014

"Τα σκάει" ο Αλαφούζος! Βαθιά το χέρι στην τσέπη για να δυναμώσει τον Παναθηναϊκό αναμένεται να βάλει ο πρόεδρος των Πράσινων. Πώς και γιατί; Ο σκύλος αποκαλύπτει...

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει αυτή την εποχή προβλήματα ρευστότητας, αλλά όποτε χρειάζεται ο Γιάννης Αλαφούζος βρίσκει τον τρόπο για να χρηματοδοτεί την ομάδα. Αυτό αναμένεται να γίνει και στην περίπτωση του "λίφτινγκ" που θα γίνει στο γήπεδο της Λεωφόρου. 

Η Περιφέρεια Αττικής ανέκρινε τις προάλλες 7 εκατομμύρια ευρώ για τα έργα που έχουν προβλεφθεί να γίνουν στο "Απόστολος Νικολαϊδης" και στο περιβάλλοντα χώρο, ωστόσο αυτά τα χρήματα είναι δεδομένο ότι δεν φτάνουν για να υλοποιηθούν όλα όσα θέλουν οι Πράσινοι να πραγματοποιήσουν στο γήπεδο.

Η κοστολόγηση του έργου αγγίζει τα 8,6 εκατομμύρια ευρώ, οπότε υπάρχει μια σημαντική διαφορά στα 1,6 εκατομμύρια ευρώ που μπορεί να αυξηθεί. Αυτό συμβαίνει γιατί η αποπληρωμή των έργων από την Περιφέρεια είχε συμφωνηθεί προφορικά σε δύο δόσεις (5 και 3 εκατομμυρίων ευρώ) με τη διοίκηση Σγουρού και τα δεδομένα άλλαξαν τώρα λόγω …Δούρου.

Πλέον, το υπολειπόμενο ποσό για να ολοκληρωθεί η ανάπλαση της Λεωφόρου θα το καλύψει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ένα σημαντικό ποσό, δηλαδή, θα πληρωθεί από το αφεντικό της ομάδας προκειμένου να γίνουν τα απαραίτητα έργα που θα αλλάξουν την όψη στο ιστορικό γήπεδο του Τριφυλλιού.   

.sportdog.gr/

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...