Ο Πούτιν στη Βραζιλία

13 Ιουλίου 2014

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν είναι ήδη στην Βραζιλία και στο Ρίο ντε Τζανέιρο, καθώς θα παρακολουθήσει το μεγάλο τελικό του Μουντιάλ, αλλά ο ομόλογός στην Ουκρανία, Πιότρ Ποροσένκο, δεν θα είναι το βράδυ στην εξέδρα των επισήμων του «Μαρακανά» για να δει τον αγώνα ανάμεσα στην Γερμανία και την Αργεντινή.

Ο Πούτιν έφτασε το απόγευμα στην Βραζιλία και θα συναντηθεί με την Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ η οποία θα βρεθεί, επίσης, στο «Μαρακανά» για τον τελικό.
Επίσης θα συμμετάσχει στην τελετή λήξης του παγκοσμίου Κυπέλλου, στη διάρκεια της οποίας η πρόεδρος της Βραζιλίας, Ντίλμα Ρουσέφ θα περάσει στον Ρώσο ομόλογό της τη σκυτάλη της διοργάνωσης του επομένου Κυπέλλου, το 2018!
Ήταν ένα θέμα, το αν ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα πήγαινε στην Βραζιλία, λόγω και των όσων έχουν γίνει ανάμεσα στην Ρωσία και την Ουκρανία.

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Πιότρ Ποροσένκο αρνήθηκε την πρόσκληση την οποία τού απηύθυνε η κυβέρνηση της Βραζιλίας. «Η συμμετοχή μου στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι αδύνατη, λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα κατάσταση στην Ουκρανία», αναφέρθηκε από τους επιτελείς του.

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...