Το Χειμωνιάτικο Ταξίδι του Σούμπερτ με τον Θεόδωρο Κουρεντζή στο Μέγαρο Μουσικής

14 Ιουλίου 2014

Το χειμωνιάτικο ταξίδι του Σούμπερτ: Μια ερμηνεία-ανασύνθεση για τενόρο και μικρό σύνολο του Χανς Τσέντερ θα παρουσιαστεί από τους Kyklos Ensemble και τον Θεόδωρο Κουρεντζή στις 14-15 Ιουλίου, στις 21:00 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Αίθουσα "Δημήτρης Μητρόπουλος".

Το σπαρακτικό αριστούργημα του γερμανικού Ρομαντισμού, ακρογωνιαίος λίθος του ρεπερτορίου του λιντ, επανερμηνεύεται ευφυώς μέσα από τη μεταμοντέρνα, όσο και βαθύτατα εκφραστική μεταγραφή του Χανς Τσέντερ για σύνολο δωματίου (1993), που με τη σειρά της παρέχει την πρώτη ύλη για μια σύγχρονη πολυμεσική (multimedia) παρουσίαση. Όλα αυτά, υπό τον εκκεντρικό αστέρα της διεύθυνσης Θεόδωρο Κουρεντζή, για πρώτη φορά επικεφαλής του Kyklos Εnsemble –ενός συνόλου που συνενώνει την αφρόκρεμα των εγχώριων μουσικών και έχει ήδη χαράξει, στο σύντομο διάστημα της παρουσίας του, μιαν αστραφτερή πορεία, ευρέως (μουσικού) φάσματος.

Πρώτη εκτέλεση στην Ελλάδα - Η συναυλία θα έχει ελληνικούς υπέρτιτλους.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

14 Ιουλίου 2014 κ αι 15 Ιουλίου 2014. Ώρα: 21:00. Εισιτήρια: Ζώνη Α: 25€, Ζώνη Β: 20€, 10€ (φοιτητικό), 5€ (ανεργίας), ΑμεΑ: 5€
ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, Βασιλίσσης Σοφίας & Κόκκαλη , Αθήνα
Τηλ.: 2107282333

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το: www.megaron.gr

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Νέα επίθεση του ISIS αναμένει η ΕΕ
Τα νέα της ημέρας
11:39 Νέα επίθεση του ISIS αναμένει η ΕΕ
Γιατί δε φεύγουμε από σχέσεις που μας κάνουν κακό
Καλησπερα σας ειμαι 25 χρονων και εχω μια...
Σχέση: Όταν ο άνδρας δε θέλει να είστε συνέχεια μαζί
Καλησπερα σας ονομαζομαι εφη και ειμαι 33...