Πήρε Κορομπκόφ, αποχαιρέτησε Μίτσοβ η ΤΣΣΚΑ

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη ενισχύθηκε με τον Παβέλ Κορομπκόφ και ταυτόχρονα είπε και επίσημα «αντίο» στον Βλαντιμίρ Μίτσοφ.

Ο Παβέλ Κορομπκόφ αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με την ρωσική ομάδα να ενισχύει την φροντ λάιν της. Ο 23χρονος πάουερ φόργουορντ-σέντερ προέρχεται από μία καλή σεζόν με τη Νίζνι και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ρωσική ομάδα μέχρι το 2017. Ο Κορομπκόφ την σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε μέσο όρο 7,4 πόντους, 2. 1 ριμπάουντ και 0,6 ασίστ στο Eurocup και 9,2 πόντους, 2,2 ριμπάουντ και 0,5 ασίστ στην VTB League.

Παράλληλα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ανακοίνωσε και επίσημα τη λύση της συνεργασίας της με τον Βλαντιμίρ Μίτσοφ και τον ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες του. Ο Μίτσοφ σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΤΣΣΚΑ δήλωσε: «θα ήθελα να ευχαριστήσω την και τους φιλάθλους που με εμπιστεύτηκαν, για την ευκαιρία που έδωσαν να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο και για την καλή συμπεριφορά τους προ εμένα και την οικογένειά μου. Είμαι γεμάτος αισθήματα και μερικά από αυτά είναι λύπης, γιατί δεν μπόρεσα να βοηθήσω την ΤΣΣΚΑ να νικήσει σε δύο φάιναλ φορ. Εύχομαι καλή τύχη στην ομάδα στο μέλλον».

 

Σχετικά άρθρα