Αυτά σκέφτεται ο Μίτσελ!!!

14 Ιουλίου 2014

Ο Μίτσελ φτιάχνει τη νέα ομάδα του Ολυμπιακού όσο καλύτερα μπορεί, ώστε να έχει όλα τα φόντα να κατακτήσει τους εγχώριους τίτλους, αλλά και να κάνει ακόμα μεγαλύτερη ευρωπαϊκή υπέρβαση στο Champions League.

Ο Ισπανός τεχνικός σκέφτεται πως σε κάποια σημαντικά παιχνίδια, όπου οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να έχουν περισσότερο συνοχή και «γεμάτο» κέντρο ή άμυνα, να χρησιμοποιήσει και το σύστημα 3-5-2.

Σ’ αυτό το σύστημα, μεγάλο βάρος πέφτει προφανώς στους ακραίους μπακ, οι οποίοι πρέπει να προσαρμόζονται γρήγορα όταν επιτίθεται ή αμύνεται η ομάδα.

Θέλει τρεξίματα, θέλει πολλές αντοχές και να είναι ισορροπημένοι σαν ποδοσφαιριστές, τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά.

Από τα δεξιά, φαίνεται πως ο Ομάρ Ελαμπντελαουί είναι ικανός να αποτελεί το δεξί άκρο του Θρύλου, όταν του ζητηθεί. Από τα αριστερά υπάρχει ο Μαζουακού και ο Μπονγκ, με τον Χολέμπας να έρχεται μιας και βρίσκεται σε άδεια εξαιτίας του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Βέβαια, αυτό είναι κάτι το οποίο δεν έχει γίνει ακόμα, ωστόσο αναμένεται να το δοκιμάσει ο Μίτσελ, μιας και γνωρίζει πολύ καλά πως κάποια παιχνίδια στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός θα πρέπει να προσαρμοστεί διαφορετικά απέναντι σε μεγαλύτερες ομάδες, ώστε να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Ισπανός γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα και τις δυνατότητες της και θα προετοιμάσει κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές του ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

 

 
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...