Δενδρινός και Σ. Νικολαΐδης στον Κολοσσό!

Με τον Μάκη Δενδρινό και τον Σωτήρη Νικολαΐδη σχεδιάζει να πλαισιώσει τον Μιχάλη Κουταλιανό στην τεχνική ηγεσία, η διοίκηση του Κολοσσού Ρόδου.
Οι «θαλασσί» αρχίζουν τον προγραμματισμό τους για την νέα σεζόν από το προπονητικό επιτελείο και σύμφωνα με τις πληροφορίες από το «σμαραγδένιο νησί», η απόφαση να συνεχίσει ως πρώτος προπονητής ο Μιχάλης Κουταλιανός δεν θα αλλάξει. Το μόνο που θα γίνει είναι να ενισχυθεί το τεχνικό τιμ με τον Μάκη Δενδρινό ως τεχνικό σύμβουλο και βοηθό του Ροδίτη κόουτς τον Σωτήρη Νικολαΐδη.
Ο Δενδρινός είναι από τις παλιές «καραβάνες» του ελληνικού μπάσκετ. Έχει εργαστεί ως προπονητής από τις αρχές της δεκαετίας του ’80 σε Σπόρτιγκ, Πανιώνιο, Απόλλωνα Πάτρας, Ολυμπιακό, Παγκράτι, Δάφνη, στην Εθνική ομάδα, την οποία καθοδήγησε στην πρώτη παρουσία της σε σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες, το ’96 στην Ατλάντα, ενώ η τελευταία φορά που εργάστηκε ως χεντ κόουτς στην Α1, ήταν την σεζόν 2000-1, που κάθισε στον πάγκο του Ηρακλή.
Στην συνέχεια για αρκετά χρόνια δούλεψε ως τεχνικός σύμβουλος στα τμήματα υποδομής του Πλάτωνα. Ο «Βούδας» συνδέεται εδώ και δεκαετίες με στενή φιλία με την οικογένεια Κουγιού.
Ο Σωτήρης Νικολαΐδής άρχισε την προπονητική καριέρα του στην ΜΕΝΤ την αγωνιστική χρονιά 2012-13 και την τελευταία σεζόν ήταν συνεργάτης του Κώστα Φλεβαράκη στα Τρίκαλα. Σήμερα ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας του με την θεσσαλική ομάδα.

Σχετικά άρθρα