Λιάπης: «Kάναμε κατάθεση ψυχής»

Άξιζε τη νίκη απέναντι στην Σερβία η Εθνική ομάδα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο παίκτης του ΠΑΟΚ, Μιχάλης Λιάπης ο οποίος στάθηκε και στην στήριξη του κόσμου στην ελληνική ομάδα. 

«Παίξαμε πολύ καλά σήμερα. Καλύτερα από ότι στην προηγούμενη φάση. Στον αγώνα με την Σερβία κάναμε κατάθεση ψυχής, δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Αξίζαμε να κερδίσουμε. Ισως αν ήμασταν λίγο πιο εύστοχοι και πιο προσεκτικοί σε κάποιες λεπτομέρειες να παίρναμε και λίγο μεγαλύτερη διαφορά. Αλλά ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά. Σίγουρα μια τέτοια νίκη σου δίνει καλύτερη ψυχολογία, αλλά κερδίσαμε και το ξεχνάμε γιατί έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με την Ισπανία. Πρέπει με την Ισπανία να παίξουμε όπως κόντρα στην Σερβία και ακόμη καλύτερα. Και θα πρέπει να είμαστε και πιο εύστοχοι. Εκεί έχουμε ένα θεματάκι, αλλά πιστεύω πως θα μπούνε…
Που θα πάει; Ο κόσμος σήμερα μας βοήθησε πάρα πολύ… Τις προηγούμενες μέρες είχαμε ζητήσει να μας στηρίξει και μας άκουσε… Ανταποκρίθηκε… Μακάρι να έρθει όλο το Ηράκλειο!», δήλωσε ο Μιχάλης Λιάπης μετά το τέλος του ματς. 

Σχετικά άρθρα