Αγραβάνης: «Δικαίωση για όλους μας»

Ως δικαίωση για όλους τους διεθνείς χαρακτήρισε την σπουδαία νίκη απέναντι στην Σερβία με 70-69, ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος δεν παρέλειψε να τονίσει την σπουδαιότητα της αναμέτρησης της Τρίτης (15/07) απέναντι στην Ισπανία. 
«Είναι μια τεράστια δικαίωση για όλους εμάς. Για όλα τα παιδιά, γιατί κάναμε ένα στραβοπάτημα και εμείς ως ομάδα. Θεωρώ πως με την Αγγλία παίξαμε πολύ άσχημο μπάσκετ. Σήμερα, όμως, δώσαμε τα πάντα στο παρκέ. Υπήρξαν προς το τέλος κάποια ανάποδα σφυρίγματα από τους διαιτητές, παρόλα αυτά όμως πήραμε τη νίκη. Πάλι στον πόντο, όμως, είναι πολύ σημαντικό να παίρνεις τέτοια ειδικά κόντρα σε μια ομάδα όπως είναι η Σερβία, η οποία θεωρείται από τις καλύτερες του τουρνουά.
Πιστεύω πως ο κόσμος ανεβαίνει όταν βλέπει ωραίες φάσεις, ωραίο μπάσκετ στην επίθεση και όταν βλέπει τον πάγκο μας παθιασμένο, όλα τα παιδιά να φωνάζουν παθιασμένα για τους πέντε που εκείνη την ώρα είναι στο παρκέ. Τότε ο κόσμος ταυτίζεται και δίνει και εκείνος όλο του το είναι για να κερδίσει η ομάδα. Μας βοήθησαν πάρα πολύ και τους ευχαριστούμε. Ελπίζω να είναι ακόμη περισσότερος στο επόμενο ματς.
Είναι πολύ κρίσιμο παιχνίδι το αυριανό. Με νίκη προκρινόμαστε στους οκτώ, οπότε πρέπει να αφοσιωθούμε σε αυτόν τον αγώνα 100% και να κάνουμε ότι μας πει ο κόουτς.
Σήμερα ξεκινήσαμε λίγο νωθρά λίγο φοβισμένα, όπως και με την βοήθεια του κόσμου μπόρεσαν όλα τα παιδιά και έβγαλαν όλη την ενέργεια στο παρκέ. Ετσι καταφέραμε και πετύχαμε μια σπουδαία νίκη.
(Για τον έξαλλο πανηγυρισμό στο πρώτο του τρίποντο στην αναμέτρηση): «Ηταν αφιερωμένο κάπου αυτό το τρίποντο. Δεν χρειάζεται να πούμε που…», ανέφερε μετά το τέλος του συγκλονιστικού ματς και της νίκης απέναντι στην Σερβία με 70-69 ο Δημήτρης Αγραβάνης. 

Σχετικά άρθρα