Στο «κόλπο» για Μπόγιαν, Αμραμπάτ

Συνεχίζεται η αναζήτηση επιθετικών και οι επαφές για παίκτες που θα ενισχύσουν τον Ολυμπιακό στις θέσεις του σέντερ φορ και του αριστερού εξτρέμ, με το όνομα του Μπόγιαν Κρικιτς να είναι εδώ και καιρό στο προσκήνιο από τα ισπανικά ΜΜΕ που θεωρούν ότι ο Ολυμπιακός έχει σοβαρές πιθανότητες για τον άσο της Μπαρτσελόνα παρά το έντονο ενδιαφέρον και την πρόταση που έχει κάνει η Στόουκ Σίτι. Για τον Μπόγιαν ενδιαφέρονται και ισπανικές ομάδες, όπως η Μάλαγα και η Λα Κορούνια, αλλά τα ρεπορτάζ των Ισπανών κάνουν λόγο για «σφήνα» από την ελληνική πλευρά που με όπλο το Τσάμπιονς Λιγκ είναι δελεαστική για τον παίκτη που έκανε πολύ καλή σεζόν πέρσι δανεικός στον Άγιαξ
 
Ανοιχτό παραμένει και το θέμα του Νορντίν Άμραμπατ, όσο ο Ολλανδός με τις μαροκινές ρίζες εξτρέμ δεν υπογράφει σε άλλη ομάδα και παραμένει στη Γαλατά όπου το μέλλον του δεν είναι σταθερό λόγω και του περιορισμού των ξένων παικτών στον τουρκικό σύλλογο. Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται εδώ και καιρό για τον 27χρονο άσο και καραδοκεί μήπως μπορέσει να τον αποκτήσει. 
 
Στους ερυθρόλευκους έχει προταθεί και ο διεθνής Παραγουανός Όσκαρ Καρντόσο της Μπενφίκα, με τον υψηλόσωμο άσο να αποτελεί μια σπέσιαλ αλλά και πολύ δύσκολη περίπτωση. 
 
Από σήμερα αναμένονται εξελίξεις για τον Άλαν Πουλίδο που θα έχει την τελική επαφή με την Τίγκρες ώστε να βρεθεί λύση για να φύγει δίχως εντάσεις από την ομάδα του και να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό. 
 
Τα δημοσιεύματα για φλέρτ όλων των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων για τον Μανωλά συνεχίζονται, την ώρα που στην Ισπανία θεωρούν ότι ο Ολυμπιακός πράγματι ενδιαφέρεται για τον Βάσκο στόπερ Εκίθα της Μπιλμπάο. 
 
Στη Σερβία επιμένουν για τον Ντάρκο Λάζοβιτς, ενώ υπάρχει σενάριο στην Ιταλία για τον Σωτήρη Νίνη. Περιπτώσεις πάντως που έχει διαψεύσει ο Ολυμπιακός. 

Σχετικά άρθρα