Πρόταση εξεταστικής για το ασφαλιστικό ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ

15 Ιουλίου 2014

Την κατάθεση πρότασης για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής προκειμένου να αποδοθούν πολιτικές ή άλλες ευθύνες για την κατάρρευση των ασφαλιστικών ταμείων εξετάζει να καταθέσει αρχές του φθινοπώρου ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Σχετικές προτάσεις, σύμφωνα με τις πληροφορίες τουreal.gr, έχουν κατατεθεί στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος τις έχει καταρχήν κάνει αποδεκτές, με την τελική πρόταση να κατατίθεται Σεπτέμβριο, όταν θα ξεκινήσουν και οι πρώτες τελικές συζητήσεις για το νέο ασφαλιστικό. 

Η Κουμουνδούρου έχει αναγάγει τη μάχη για το νέο ασφαλιστικό σε «μητέρα όλων των μαχών», θα είναι δε η πρώτη πρωτοβουλία που θα αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ αμέσως μετά από αυτή για τους αιγιαλούς. 

Είναι δε σαφές ότι θα οδηγήσει σε νέα ολομέτωπη αντιπαράθεση με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, που ήταν ο υπεύθυνος για το PSI, αλλά όχι μόνο, καθώς στο στόχαστρο υπάρχουν και πρόσωπα από τον χώρο της ΝΔ. 

Πρόσκληση και στον αρχιεπίσκοπο

Στην εκδήλωση της Τετάρτης στο Μουσείο Μπενάκη, πέρα από κόμματα, φορείς, δημάρχους και άλλες προσωπικότητες, για την προστασία των ακτών και των δασών, έχει προσκληθεί, σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr, και ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και μάλλον εμφανίζει ενδιαφέρον η απάντησή του. 

Real.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ