Γρήγορο εύκολο και light (!) σπιτικό παγωτό!

<h3>Τι χρειαζόμαστε:</h3>
<div class="rr_ingredients">
<ul class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list">1 κουτί γάλα εβαπορέ light (μεγάλο)</li>
<li class="rr_method_list">250 ml γάλα φρέσκο light</li>
<li class="rr_method_list">1 κούπα ζάχαρη</li>
<li class="rr_method_list">1 βανίλια</li>
</ul>
</div>
<p><span><br /><br /></span></p>
<div class="rr_steps">
<h3>Πώς το κάνουμε:</h3>
<ol class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list">Βάζουμε τα γάλατα και τη βανίλια σε ένα μεγάλο μπωλ (2 lt) και τοποθετούμε το μπωλ στην κατάψυξη για 2 ώρες περίπου (μέχρι να αρχίσει να κάνει κρυστάλλους το γάλα μας).</li>
<li class="rr_method_list">Χτυπάμε με το μίξερ για 4-5 λεπτά. Το γάλα γίνεται πηχτή κρέμα.</li>
<li class="rr_method_list">Προσθέτουμε σταδιακά τη ζάχαρη και χτυπάμε λίγο ακόμα.</li>
<li class="rr_method_list">Ξαναβάζουμε το μπωλ στην κατάψυξη.</li>
</ol></div>
<div class="divider"> </div>
<div class="rr_comments">
<h3>Λίγα μυστικά ακόμα</h3>
<p>Εγώ χρησιμοποιώ απλή ζάχαρη. Ίσως και με καστανή ζάχαρη ή με ζαχαρίνη να γίνεται καλό, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει. Μπορείτε να προσθέσετε ένα σφηνάκι από το αγαπημένο σας ποτό για επιπλέον άρωμα.<br />Tο "μυστικό" ειναι να ειναι ολα πολυ κρύα… παγωμένο γαλα, μπωλ, μίξερ, ταπεράκι που θα το βαλεις, δυνατή καταψυξη. Να μένει συνεχεια παγωμένο.</p>
</div>
<p><span><br /><br />Διαβάστε περισότερο: <span style="text-decoration: underline;">sintagespareas.gr </span><br /></span></p>

Σχετικά άρθρα