Είσαι μόνος/η; Δες πως θα σε επηρεάσει το τρίγωνο Αφροδίτης-Αρη και εκμεταλλεύσου το!

15 Ιουλίου 2014
Μία εξαιρετικά ευνοϊκή όψη αποτελεί το τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Άρη, η οποία κορυφώνεται στις 13 Ιουλίου και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει για λίγες μέρες μετά.
 
Στην αστρολογία, η Αφροδίτη είναι η θηλυκή ενέργεια που συμβολίζει την αγάπη, την έλξη και την ομορφιά και ο Άρης είναι η αρσενική, που συμβολίζει τον τρόπο που διεκδικούμε τα πράγματα, την μαχητικότητά μας, τις φυσικές μας αντοχές και τις σεξουαλικές μας προτιμήσεις. Αυτοί οι δύο πλανήτες λοιπόν, σχηματίζουν τρίγωνο σε δύο αέρινα ζώδια, τους Διδύμους και τον Ζυγό. ΗΑφροδίτη στους Διδύμους ενδιαφέρεται για το φλερτ, την επικοινωνία που εξιτάρει το πνεύμα και τον έξυπνο διάλογο. Ο Άρης στον Ζυγό, από την άλλη, αφορά τις σχέσεις και συγκεκριμένα, την υπομονή, το μοίρασμα, την ευγένεια και την υποχωρητικότητα μέσα σε αυτές.
 
Αυτό το ταίριασμα μεταξύ των δύο ενεργειών θα δώσει μία ανάσα αυτοπεποίθησης στις σχέσεις, βοηθώντας τες να εξελιχθούν με όπλα όλα τα παραπάνω. Η διάθεση να μιλήσουμε, να ακούσουμε και να κατανοήσουμε τον άλλο, πρόκειται να διευκολύνει την ροή των διαπροσωπικών μας σχέσεων, ενώ παράλληλα θα δημιουργήσει χώρο στο μυαλό μας, για να δεχτεί νέες ιδέες και στη ζωή μας, για να δεχτεί νέους ανθρώπους.

Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Άρη και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη επηρεάζει τις σχέσεις σου και το επικοινωνιακό κομμάτι μέσα σε αυτές. Το λεκτικό πάρε δώσε με τον σύντροφό σου θα κυλήσει ευκολότερα με αυτή την όψη, ενώ δεν αποκλείεται να συμπίπτει με κάποια απόδραση που έχετε προγραμματίσει αυτό το Σαββατοκύριακο, με διάθεση να αναζωογονήσετε τη σχέση σας. Αν δε βρίσκεστε σε σχέση αυτή την περίοδο, μία έξοδος με φίλους μπορεί να αποδειχτεί μία πολύ καλή ευκαιρία για μία νέα γνωριμία…
 
Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.myastro.gr 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σε ποια φαγητά ξεσπάμε όταν έχουμε στρες;
Στρες, Άγχος και Διατροφή: Το στρες και το...
Εργαζόμενη μητέρα: Αναζητώντας τον χαμένο χρόνο...
Κάπου στη μέση του δρόμου της ζωής μου κι...