Μποχωρίδης: «Να πετάξουμε έξω τους Ισπανούς»

Με μοναδικό της σκοπό τη νίκη θα παραταχθεί στο παρκέ η Εθνική ομάδα των Νέων απέναντι στην Ισπανία (15/07,19:15)  όπως επεσήμανε και ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο οποίος τόνισε ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θέλει να πετάξει εκτός διοργάνωσης τους «φουρίας ροχάς».
Αναλυτικά οι δηλώσεις Λευτέρη Μποχωρίδη στον Sentra 103,3:
Αν η ομάδα χρειαζόταν μία πολύ μεγάλη νίκη μετά τις ήττες από Μεγάλη Βρετανία και Λιθουανία:«Σίγουρα κάναμε κάποιες ήττες και χρειαζόμασταν ένα τέτοιο θετικό αποτέλεσμα. Η Σερβία ήταν αήττητη, είναι καλή ομάδα, μπήκαμε δυνατά για να κερδίσουμε και ευτυχώς τα καταφέραμε».
Για το ματς:«Σίγουρα το πιο σημαντικό είναι ότι είμαστε όλοι μαζί τόσο στις νίκες όσο και στις ήττες, δεν τα παρατήσαμε ποτέ στο ματς και ειδικά όταν βρέθηκαμε να χάνουμε με 13 πόντους διαφορά και τα καταφέραμε»
Για το ματς με την Ισπανία:«Θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη, χάσαμε σε δυο φιλικά από τους Ισπανούς , όμως σήμερα πιστεύω ότι θα νικήσουμε».
Αν η νίκη επί της Σερβίας τόνωσε τη ψυχολογία:«Η νίκη τονώνει την αυτοπεποίθηση και τη ψυχολογία μας. Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη για να ξεμπλοκάρουμε. Για να αποκτήσει, όμως, σημασία, θα πρέπει να επικρατήσουμε και των Ισπανών. Σίγουρα υπάρχει στο μυαλό μας, αυτό που έγινε πέρσι στη Λετονία, όμως τώρα είναι δυο άλλες ομάδες. Θέλουμε, λοιπόν, φέτος να τους πετάξουμε εμείς εκτός διοργάνωσης».
Για τις απουσίες των Αντετοκούνμπο και Παπαπέτρου:«Σίγουρα οι απουσίες μας έχουν στοιχίσει, διότι η ομάδα θα ήταν σε άλλο επίπεδο μ” αυτούς τους δυο. Ολοι παλεύουμε να καλύψουμε τα δυο αυτά κενά».
Τι μπάσκετ παίζεται στην Κρήτη:«Το μονο που μπορώ να πω είναι ότι παίζεται μπασκετ με ενθουσιασμό»
Για τον κόσμο:«Θέλουμε κόσμο, είναι άσχημο οι άδειες εξέδρες»
Για το πώς είναι τα παιδιά των ξένων Εθνικών έναντι των δικών μας:«Τα παιδιά ωριμάζουν στο εξωτερικό λίγο πιο γρήγορα και διαθέτουν λίγο περισσότερο επαγγελματισμό».

Σχετικά άρθρα