«Έδεσε» Χαραλαμπίδη και Δέδα ο ΠΑΟΚ

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κώστα Χαραλαμπίδη και τον Γιώργο Δέδα για επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσε επίσημα η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Η ανακοίνωση για τον Χαραλαμπίδη:
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον αρχηγό της ομάδας Κώστα Χαραλαμπίδη, για την ανανέωση της συνεργασίας τους για τα δύο επόμενα χρόνια. Ο Κώστας Χαραλαμπίδης, που αγωνίζεται ήδη δύο σεζόν με την ομάδας μας και αποτελεί υπόδειγμα αθλητή, εντός και εκτός γηπέδου, θα υπογράψει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι και την αγωνιστική περίοδο 2015-2016. Μετά την συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ, ο Κώστας Χαραλαμπίδης μίλησε στο paokbc.gr «Η συνεργασία που είχαμε τα δύο προηγούμενα χρόνια με τον ΠΑΟΚ ήταν απόλυτα επιτυχημένη και αυτό δεν φάνηκε μόνο στο γήπεδο με τα αποτελέσματα της ομάδας, αλλά και μέσα από τις εξαιρετικές σχέσεις που υπήρχαν με όλους τους ανθρώπους της ομάδας, εντός κι εκτός των γραμμών του γηπέδου. Νομίζω ότι σε αυτά τα δύο χρόνια κάναμε μεγάλη προσπάθεια, πήγαμε την ομάδα έστω και μερικά βήματα μπροστά και η ανανέωση της συνεργασίας μας, αποτελεί μία πολύ φυσιολογική εξέλιξη. Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά, έχω την ίδια διάθεση και επιθυμία για μπάσκετ, όπως και την πρώτη ημέρα που ήρθα στην ομάδα και με την δουλειά που όλοι μας ξέρουμε πολύ καλά να κάνουμε, με υπομονή και επιμονή, μόνο καλές σκέψεις μπορούμε να κάνουμε για το μέλλον του ΠΑΟΚ. Θα ήταν πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε όλοι μαζί την προσπάθειά μας, για να κάνουμε το επόμενο βήμα, είτε στην Ελλάδα, είτε στην Ευρώπη. Οι προϋποθέσεις δεν λείπουν. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα εξαιρετικό μπασκετικό περιβάλλον, υπάρχει γνώση του αντικειμένου, αγάπη για την ομάδα, τρομερή διάθεση για να ζήσουμε όμορφες στιγμές και στα επόμενα χρόνια. Υπάρχει κι ένα εξαιρετικό γήπεδο που μπορεί να τα χωρέσει όλα αυτά κι αυτό που πρέπει να φροντίσουμε όλοι μας είναι να το γεμίσουμε υγεία, θετική διάθεση και να βγάλουμε με όμορφο και παραγωγικό τρόπο την αγάπη που έχουμε για το μπάσκετ και την ομάδα».
Η ανακοίνωση για τον Δέδα:
H ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία ανανέωσης της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Γιώργο Δέδα για δύο ακόμη χρόνια. Έχοντας ήδη συμπληρώσει τρία χρόνια με την φανέλα του ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Δέδας θα συνεχίσει την εξαιρετική του συνεργασία με την ομάδα και θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι και την αγωνιστική περίοδο 2015-2016. Μετά την επίτευξη της συμφωνίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Δέδας δήλωσε στο paokbc.gr «Η σχέση που έχουμε πλέον με τον ΠΑΟΚ είναι κάτι παραπάνω από επαγγελματική και για αυτό οι συζητήσεις μας και η τελική συμφωνία για να ανανεώσουμε την συνεργασία μας εξελίχθηκαν πολύ γρήγορα και με τρόπο απόλυτα φυσιολογικό, χωρίς να μπουν στο τραπέζι δεδομένα που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν οποιαδήποτε διαφωνία. Η ομάδα θέλει να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο και για μας που μείναμε, αλλά και για αυτούς που θα έρθουν, αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο, πέρα από το γεγονός ότι το να παίζεις στον ΠΑΟΚ είναι από μόνο το πιο σημαντικό από όλα. Όπως πάντα, θα βοηθήσουμε τους νέους που θα έρθουν στην ομάδα μας να εγκλιματιστούν άμεσα στο νέο περιβάλλον και όλοι μαζί θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και αυτό που δημιουργήσαμε πέρσι και αφήσαμε στο τέλος της σεζόν. Νομίζω ότι αυτή η όμορφη εικόνα που έμεινε σε όλους μας από το τελευταίο παιχνίδι στο «Παλατάκι», πρέπει να είναι οδηγός και για την επόμενη σεζόν, αλλά και σε ότι κάνουμε σε αυτή την ομάδα. Μας περιμένει μία γεμάτη χρονιά, με σημαντικές υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη και μόνο θετικές σκέψεις πρέπει να κάνουμε για την ομάδα μας και το μέλλον του ΠΑΟΚ από εδώ και πέρα. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση, αλλά και όλους αυτούς που μας εμπιστεύονται. Είμαι βέβαιος ότι ο κόσμος που έχει σωστή κρίση και μπορεί να βλέπει μπροστά, πρέπει να μας εμπιστευτεί, πρέπει να εμπιστευτεί αυτό που γίνεται στον ΠΑΟΚ και θα το κάνει».

Σχετικά άρθρα