«Επανάσταση» κατά Αλέγκρι στην Γιουβέντους

Διαβάστε ακόμα:

Στην Γιουβέντους ο Αλέγκρι!

Πολεμικό… θυμίζει το κλίμα στην Γιουβέντους, μετά το «διαζύγιο» με τον Αντόνιο Κόντε και με την προοπτική να τον αντικαταστήσει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, καθώς ο κόσμος της «κυρίας» έχει κάνει «επανάσταση» κατά του πρώην προπονητή της Μίλαν!    

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, η Γιουβέντους συμφώνησε με τον έμπειρο τεχνικό, μετά το αιφνιδιαστικό διαζύγιό της με τον Αντόνιο Κόντε. «Σύμφωνα με όσα μετέδωσαν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών στη Γιουβέντους, με ετήσιες αποδοχές 2 εκατομμυρίων ευρώ, χωρίς τα μπόνους», τονίζεται χαρακτηριστικά!

Την ίδια ώρα, κόσμος της «κυρίας» βρέθηκε έξω από το προπονητικό κέντρο της ομάδας και σταματούσε αυτοκίνητα με στόχο να σταματήσει τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι! «Αλέγκρι δεν σε θέλουμε», φώναζαν οι συγκεντρωμένοι! Πραγματικά ο κόσμος της ομάδας του Τορίνο είναι σε σύγχυση…  Είναι χαρακτηριστικό πως σε δημοψήφισμα που έκανε η «Tuttosport» για το ίδιο θέμα το 91% των συμμετεχόντων δήλωσαν αρνητικοί στο ενδεχόμενο να αναλάβει την Γιουβέντους ο πρώην τεχνικός της Μίλαν!   

Σχετικά άρθρα