Ψάχνει σκορ πρόκρισης και… Τρεζεγκέ

Κόντρα στην ομάδα του χωριού του Αη Βασίλη, ο Αστέρας Τρίπολης ρίχνεται στην ευρωπαϊκή μάχη στις 19:00 (pamesports.gr – Novasports2). Αντιμετωπίζει την Ριοβανιέμι στο ουδέτερο στάδιο Ραάτι του Ούλου, καθώς το γήπεδο της Ροβανιέμι δεν κρίθηκε κατάλληλο από την UEFA για ευρωπαϊκούς αγώνες.
O αγώνες διεξάγεται στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa League με τον Αστέρα να μετρά μόλις έναν μήνα προπονήσεων. Αντίθετα η Ροβανιέμι αγωνίζεται στη Veikkausliiga, η οποία βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.
Στα αγωνιστικά, για τους φιλοξενούμενους Αρκάδες παίζονται δύο θέσεις, εκείνη του παρτενέρ του Ντορίν Γκοϊάν στο κέντρο της άμυνας, μεταξύ Ζησόπουλου και Σανκαρέ και εκείνη του επιτελικού χαφ μεταξύ Νίκο και Ρόλε.
Οι Αρκάδες περιμένουν ως… δώρο του Άηγ Βασίλη το σκορ πρόκρισης αλλά και ως μεταγραφικό δώρο τον… 37χρονο Νταβίντ Τρεζεγκέ
Ο Γάλλος, με καταγωγή από την Αργεντινή, αγωνίστηκε στην Αρεγεντινή και συγκεκριμένα, στη Νιούελς Ολντ Μπόις από την οποία έμεινε ελεύθερος. Το συμβόλαιο που προσφέρει ο Αστέρας Τρίπολης στον Τρεζεγκέ δεν έχει προηγούμενο για την ομάδα της Αρκαδίας, καθώς οι κίτρινοι δίνουν 300.000 ευρώ το χρόνο στον παίκτη, για συμβόλαιο 1+1 έτους.
Ο Αστέρας περιμένει την απάντηση του Γάλλου. Ας σημειώσουμε ότι ο Τρεζεγκέ, παρά τα 37 χρόνια του, πραγματοποίησε πέρσι “γεμάτη” χρονιά στην Αργεντινή με τη φανέλα της Νιούελς, με 24 συμμετοχές και επτά γκολ.

Σχετικά άρθρα