Βέλλιος: «Να βοηθήσω και να βελτιωθώ» (video)

«Θέλω να σας δείξω περισσότερο στο γήπεδο», δήλωσε ο Απόστολος Βέλλιος στο επίσημο κανάλι της Λιρς στο youtube λίγο μετά από την επισημοποίηση της μεταγραφής του στη βελγική ομάδα.

Οι δηλώσεις του Έλληνα επιθετικού:

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ξέρω ότι το βελγικό πρωτάθλημα γίνεται καλύτερο κάθε χρόνο και ελπίζω ότι αυτό θα βοηθήσει και εμένα να βελτιωθώ ως παίκτης. Είναι καλό πρωτάθλημα, ειδικά για τους επιθετικούς. Επίσης, η εθνική ομάδα της χώρας ήταν μία από τις καλύτερες την περυσινή χρονιά και το απέδειξε στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Για την ποδοσφαιρική του καριέρα: «Ξεκίνησα από 5 ετών στον Ηρακλή και έφυγα σε ηλικία 19 ετών για την Έβερτον . Πέρασα 3,5 πολύ όμορφα χρόνια. Έμαθα πολλά πράγματα και είμαι έτοιμος να τα δείξω στη νέα μου ομάδα. Σημείωσα τρία γκολ τα χρόνια που αγωνίστηκα εκεί και αυτό κόντρα στην Τσέλσι ήταν ένα από τα αγαπημένα μου».

Για τους Βέλγους ποδοσφαιριστές, με τους οποίους συνυπήρξε στην Έβερτον: «Αγωνίστηκα με τον Μιραλάς και τον Φελαϊνί, όπως και με τον Λουκάκου την τελευταία περίοδο. Είναι τρεις σπουδαίοι ποδοσφαιριστές και είμαι χαρούμενος που τους συνάντησα. Δεν μίλησα μαζί τους για τη Λιρς, αλλά θα το κάνω και είμαι σίγουρος ότι θα μου πουν καλά πράγματα για την ομάδα».

Για τα στοιχεία που τον διακρίνουν ως ποδοσφαιριστή: «Είμαι ψηλός επιθετικός, αλλά παίζω για την ομάδα. Δεν έχω προσωπικό στυλ παιχνιδιού και αγωνίζομαι όπου μου ζητηθεί. Θέλω να σας δείξω περισσότερα στο γήπεδο».

Σχετικά άρθρα