Τα φασολάκια με άλλη πικάντικη ματιά!

17 Ιουλίου 2014

Υλικά

Για 4-6 άτομα

1 πιπεριά
1 κρεμμύδι
100 γραμμάρια φασολάκια πράσινα
15 γραμμάρια ηλιέλαιο
10 γραμμάρια κάρυ
420 γραμμάρια κονσέρβα ντοματούλες
Κόλιανδρο φρέσκο
 

 

Εκτέλεση

Κόβετε την πιπεριά σε φέτες και ψιλοκόβετε το κρεμμύδι. Κόβετε τα φασολάκια σε μεσαίο μήκος.
Σοτάρετε στο λάδι τα λαχανικά, μαγειρεύετε για 5 λεπτά και προσθέτετε το κάρυ.

Προσθέστε τις ντομάτες ψιλοκομμένες. Προσθέτετε το κόλιανδρο και αφήνετε να ψηθεί για 10 λεπτά.

 

 

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ