Ο Ριτσόλι για την αμνησία του Κράμερ

Διαβάστε ακόμα:

Έπαθε αμνησία ο Κράμερ

Αμνησία έπαθε ο Κριστόφ Κράμερ, μετά την πολύ δυνατή σύγκρουση που είχε τον Εζεκιέλ Γκαράι στον τελικό του Μουντιάλ, όπως και ο ίδιος εκμυστηρεύτηκε λίγες μέρες μετά, κάτι που… επιβεβαίωσε και ο Νίκολα Ριτσόλι! Ο Ιταλός διαιτητής, που «σφύριξε» στον τελικό του Μουντιάλ ανάμεσα στην Γερμανία και την Αργεντινή, μίλησε στην «Gazzetta dello Sport» και αποκάλυψε διάλογο που είχε με τον διεθνή άσο. Λόγια που δείχνουν πολλά, και αποδεικνύουν ότι ο Κριστόφ Κράμερ έπρεπε να ν’ αντικατασταθεί αμέσως μετά το χτύπημα από τον Γκαράι.

«Λίγο μετά τη σύγκρουση με τον Γκαράι, με πλησίασε ο Κράμερ και με ρώτησε αν αυτός είναι ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου! Στην αρχή νόμιζα ότι αστειευόταν. Στην συνέχεια μίλησα με τον Σβαϊνστάιγκερ και συνέστησα ν’ αντικατασταθεί», είπε ο Νίκολα Ριτσόλι.

Ο Ριτσόλι αποκάλυψε ακόμα ότι μετά το τέλος του αγώνα, τον πλησίασε ξανά ο 24άχρονος άσος και τον ευχαρίστησε που πρότεινε την αντικατάστασή του.

Να θυμίσουμε πως ο Κριστόφ Κράμερ (έγινε αλλαγή, αποχώρησε υποβασταζόμενος, και μπήκε στη θέση του Σούρλε) τόνισε ότι δεν θυμάται τίποτα από τον πρώτο ημίχρονο του τελικού.

Σχετικά άρθρα