«Τιτάνας» ο Φούντας

Mετά το φιλικό του «διαζύγιο» με τα Τρίκαλα, ο Γιώργος Φούντας δεν έμεινε μεγάλο διάστημα δίχως μπασκετική στέγη, καθώς υπέγραψε στους Τιτάνες Παλαμά!
Ο πολύπειρος Γιώργος Φούντας, με την εμπειρία του και το ταλέντο του είναι έτοιμος να προσφέρει στους Τιτάνες Παλαμά που αγωνίζονται στον όμιλο του Βορρά στην Β’ Εθνική.
Η ανακοίνωση των Τιτάνων Παλαμά αναφέρει:«Ο Γ.Σ. Τιτάνες Παλαμά με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Γιώργου Φούντα για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015.
Ο αθλητής που αποτελούσε για χρόνια την σημαία του Αίολου Τρικάλων όπου διετέλεσε και αρχηγός, μετακομίζει από την μεγάλη κατηγορία της Α1 στην νεοφώτιστη στην Β΄Εθνική, ομάδα των Τιτάνων Παλαμά.
Ο παίχτης με την εμπειρία που διαθέτει σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, τις αδιαμφισβήτητες ικανότητες του καθώς και το ήθος του αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα τόσο εντός όσο και εκτός του γηπέδου.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και δύναμη για την νέα αγωνιστική χρονιά».
*Στην φωτογραφία μαζί με τον Γιώργο Φούντα ο πρόεδρος της ομάδας Παπαμαργαρίτης Δημήτρης και ο αντιπρόεδρος Τσιάκας Γεώργιος.

Σχετικά άρθρα