Ισά για μεταγραφικά

Δηλώσεις για τα μεταγραφικά ζητήματα που είναι ανοιχτά στον Ολυμπιακό έκανε το βράδυ της Πέμπτης στο Ζέεφελντ ο Πιερ Ισά.
 
Ο αθλητικός διευθυντής των ερυθρόλευκων τόνισε ότι «Για τις μεταγραφές δεν έχουμε κάτι νεότερο. Προσπαθούμε ώστε οι επόμενες μεταγραφές μας, να είναι μαζί μας στις ΗΠΑ. Ίσως να έχουμε εξελίξεις την Δευτέρα. Αυτός είναι στόχος. Να ολοκληρώσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται τις τελευταίες προσθήκες μας. Ξέραμε τι θέλαμε από την αρχή για τη νέα χρονιά. Είχαμε προετοιμαστεί από νωρίς. Ο προπονητής γνώριζε καλά το τι ζητούσε και έτσι προχωρήσαμε.
 
Για να μην βλέπετε εδώ τον σέντερ φορ σημαίνει πως γίνεται προσπάθεια για να κλείσει ο παίκτης. Ψάχνουμε για κάτι καλό και ελπίζουμε να έχουμε πολύ σύντομα εξελίξεις.
 
Για τον Μαζουάκου είμαστε στην διαδικασία οριστικοποίησης της μεταγραφής του. Ουσιαστικά περιμένουμε τα χαρτιά του. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε με συγκεκριμένους χρόνους. Για το πότε θα έρθουν ακριβώς. Πριν δεν ξέραμε με ποιόν να μιλήσουμε στην Βαλενσιέν. Δεν υπήρχε κάποιος. Τώρα που υπάρχει κάποιο άτομο στην διοίκηση και μπορούμε να συζητήσουμε, κάναμε την επαφή και περιμένουμε τα έγγραφα για τον παίκτη. Δεν θέλουμε να κάνουμε κόλπα με κανέναν και καμία ομάδα. Ως Ολυμπιακός θέλουμε να είμαστε δίκαιοι και σωστοί με όλους».

Σχετικά άρθρα