Ο «μάγος» Περέιρα στον ΠΑΟΚ

Τον διεκδικούσε ο Αστέρας Τρίπολης, τον δελέασε ο ΠΑΟΚ με καλύτερη προσφορά και τελικά ο Φακούντο Περέιρα έρχεται στην Ευρώπη. Για πρώτη φορά στη ποδοσφαιρική του καριέρα. Δεν ξέρουμε, αν στα 27 του χρόνια έχει επισκεφθεί κάποια ευρωπαϊκή χώρα για τουρισμό, τώρα όμως, από την στιγμή που το αποφάσισε, θα έρθει στην Ελλάδα για να παίξει ποδόσφαιρο. Ο Μάγος Περέιρα (έτσι τον αποκαλούν) έρχεται στην Τούμπα για να αλλάξει πολλά. Κυρίως να βοηθήσει επιθετικά.

Ασφαλώς και χρειάζεται μία περίοδο προσαρμογής, όμως έχει ικανότητες και μπορεί να προσφέρει. Αγωνίζεται σε ρόλο δεύτερου επιθετικού καθώς και πίσω από τον φόρ.

Το παρατσούκλι που τον συνοδεύει είναι Gordo, ο «μάγος» και τον αποκαλούν με αυτόν τον τρόπο, προφανώς εξαιτίας των κινήσεών του κατά τη διάρκεια των αγώνων. Και για τον Φακούντο Περέιρα η ενημέρωση που υπάρχει από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ είναι πως θα βρίσκεται σήμερα στην Ολλανδία και είναι πιθανό να δει το ματς με την Τσβόλε. Ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει με τον Περέιρα για διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Σχετικά άρθρα