«Πόρτα» του Κουφού στην Εθνική!

Ακόμα μία απουσία για την Εθνική μας ομάδα ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Ισπανίας. Η ΕΟΚ ενημέρωσε πως ο Κώστας Κουφός αποφάσισε για ακόμα μια χρονιά να θέσει ως προτεραιότητά του την ατομική προετοιμασία του εις βάρος βέβαια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας ο Κουφός αποφάσισε να ανακοινώσει την απόφασή του μόλις τέσσερις ημέρες πριν από την έναρξη της προετοιμασίας κι ενώ ήδη είχε αποδεχθεί την πρόσκληση και είχε παραλάβει τα εισιτήριά του για να ταξιδέψει και να είναι στην Ελλάδα την Κυριακή 20 Ιουλίου.Ο τεχνικός της “γαλανόλευκης”, Φώτης Κατσικάρης, μίλησε για το θέμα και δεν έκρυψε την ενόχλησή του για τη συμπεριφορά τόσο του παίκτη όσο και του μάνατζέρ του.

«Εντελώς ξαφνικά και απροειδοποίητα, ο μάνατζερ του Κουφού, αφού ο ίδιος ο παίκτης δεν είχε τη στοιχειώδη ευθιξία να με ενημερώσει άμεσα, μου τηλεφώνησε και μου ανακοίνωσε ότι ο Κουφός δε θέλει να έρθει στην Εθνική. Προτιμά να προετοιμαστεί με την ομάδα του για το μέλλον, δηλαδή θέτει ως προτεραιότητα τις ατομικές προπονήσεις από το να εκπροσωπήσει τη χώρα του σε ένα τόσο σημαντικό τουρνουά.

Ο ίδιος μάνατζερ, ο κ. Μπουντογιάννης, είναι αυτός που προ ημερών μου ανακοίνωνε κομπάζοντας ότι με δικές του προσπάθειες ξεπεράστηκαν κάποια προβλήματα και θα γινόταν πραγματικότητα η σφοδρή επιθυμία του ίδιου και του Κουφού, να δώσει το παρών ο παίκτης στην Εθνική ομάδα.

Εγώ έχω μάθει να μιλάω ειλικρινά με τους παίκτες μου και περιμένω το ίδιο και από αυτούς, όπως συνέβη και σε άλλες περιπτώσεις που υπήρξαν φέτος σχετικά με την Εθνική ομάδα. Ο Κουφός και ο Μπουντογιάννης δεν ανήκουν στην κατηγορία των ειλικρινών ανθρώπων και ο παίκτης αυτός δεν αξίζει να είναι στην Εθνική ομάδα», δήλωσε ο Φώτης Κατσικάρης

Σχετικά άρθρα