Ελαμπντελαουί: «Βελτιωνόμαστε»

Καλύτερη εικόνα παρουσίασε ο Ολυμπιακός στο φιλικό με την Ντιναμό Κιέβου και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μίλησε για τους τομείς που θεωρεί ότι πρέπει να υπάρξει κι άλλη βελτίωση.
«Νομίζω ότι δείξαμε μία πολύ καλή εικόνα, καλύτερη σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, σίγουρα βελτιωμένη. Νομίζω ότι κάναμε καλύτερο παιχνίδι στην άμυνα, δε δώσαμε πολλές ευκαιρίες στον αντίπαλο να έρθει προς εμάς και να μας δημιουργήσει κινδύνους. Ίσως να θέλαμε να κρατήσουμε λίγο περισσότερο την μπάλα στα πόδια μας και να δημιουργήσουμε κι εμείς κάποιες ευκαιρίες, όμως νομίζω ότι συνολικά η εικόνα μας είναι βελτιωμένη».
Για το αν ξεχώρισε την πίεση ψηλά και την καλή κυκλοφορία της μπάλας, όπως ο Μίτσελ:
«Σίγουρα θα συμφωνήσω. Αυτό θέλουμε να κάνουμε. Θέλουμε να δυσκολεύουμε τον αντίπαλο μας, να δυσκολεύουμε πάρα πολύ στην κυκλοφορία του με την πίεση και όταν έχουμε εμείς την μπάλα να την κυκλοφορούμε σωστά. Αυτό δουλεύουμε καθημερινά και νομίζω ότι σήμερα το κάναμε σε μεγάλο βαθμό».
Η αποτίμησή του για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας:
«Ήταν όπως έπρεπε να είναι μια προετοιμασία σ’ αυτό το στάδιο. Ήταν πάρα πολύ σκληρή, πάρα πολύ δυνατή, με έντονες προπονήσεις καθημερινές. Νομίζω ότι δουλέψαμε πάρα πολύ καλά. Σημαντικό επίσης είναι ότι δεν είχαμε τραυματισμούς, κάτι πραγματικά πολύ ευχάριστο γιατί όταν κάνεις τόσο σκληρή προετοιμασία υπάρχουν και απρόοπτα».
Για τα φιλικά στις ΗΠΑ και αυτό με τη Μίλαν στο Τορόντο:
«Είναι πάντα κάτι πολύ ιδιαίτερο όταν αγωνίζεσαι απέναντι σε τόσο σημαντικούς αντιπάλους, όπως αυτοί που θα αντιμετωπίσουμε στην Αμερική. Θα είναι ένα πολύ καλό τεστ για μας και φυσικά και το πρώτο τεστ με τη Μίλαν, αλλά και τα υπόλοιπα».

Σχετικά άρθρα