Μητέρα Ρονάλντο: «Δεν ήθελα να γεννήσω τον γιο μου»

Η μητέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο προέβη σε μια απίστευτη αποκάλυψη, μέσω της αυτοβιογραφίας της «Mother Courage», καθώς έκανε γνωστό ότι δεν ήθελε να γεννήσει το γιο της! Μιλάμε για την Ντολόρες Άπειρο, η οποία δηλώνει τώρα πως είναι υπερήφανη για το παιδί της, με τα όσα έχει πετύχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά τα πάντα θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά!

Την Παρασκευή κυκλοφόρησε η αυτοβιογραφία της Ντολόρες Άπειρο «Mother Courage» (σ.σ. «Μάνα Κουράγιο)» και σ’ αυτή η μητέρα του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης αναφέρει:  «Ήθελα να κάνω έκτρωση αλλά ο γιατρός μου δεν υποστήριξε αυτή την απόφαση». Στη συνέχεια η Ντολόρες Άπειρο αποκαλύπτει ότι δοκίμασε στο σπίτι κάτι συνταγές που βρήκε για να μπορέσει να αποβάλει το έμβρυο, αλλά δεν τα κατάφερε.

Να αναφέρουμε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν βρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου, καθώς απολαμβάνει τις διακοπές του με την Ίρινα Σάικ (οι δυο τους αυτή την περίοδο είναι στη χώρα μας). Για να μην υπάρξουν τυχόν παρεξηγήσεις και παρερμηνεύσεις, η μητέρα του κατόχους της «Χρυσής Μπάλας, υπογράμμισε: «Φυσικά και γνωρίζει εδώ και καιρό ότι ήθελα να κάνω έκτρωση. Και όταν το έμαθε μου είπε: Κοίτα μητέρα, εσύ ήθελες να με ρίξεις και τώρα εγώ κινώ τα νήματα στο σπίτι».

Σχετικά άρθρα