Έρευνα στο σπίτι Μαζιώτη Ρούπα στην Καλαμάτα (εικόνες)

19 Ιουλίου 2014

Όπως αποκάλυψε ο realfm 97,8, μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, οι Αρχές εντόπισαν το σπίτι όπου διέμεναν τα τελευταία δύο χρόνια ο Νίκος Μαζιώτης, η Πόλα Ρούπα και το παιδί τους. Πρόκειται για διαμέρισμα στον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας, πολύ κοντά στον σταθμό ΗΣΑΠ του Αμαρουσίου.

Στο μεταξύ, αργά το απόγευμα της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στην Καλαμάτα, την πόλη από όπου κατάγεται η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη, Πόλα Ρούπα. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tharrosnews.gr λίγο μετά τις 8 το βράδυ Αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης της Ασφάλειας Καλαμάτας Λίγο με τη συμβολή ανδρών της ομάδας ΟΠΚΕ από την Τρίπολη , απέκλεισαν την οδό Πολυχάρους στο Κέντρο της Καλαμάτας από την οδό Αριστομένους έως και την οδό Αναγνωσταρά. Οι άνδρες της Αστυνομίας πραγματοποίησαν έλεγχο σε διαμέρισμα της πολυκατοικίας στην οδό Πολυχάρος και στον αριθμό 4 όπου παλαιότερα διέμενε η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη , Πόλα Ρούπα. Οι αστυνομικοί πήραν μαζί τους κάποια πράγματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα ενώ στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας ενώ στην αστυνομική διεύθυνση Μεσσηνίας τους ακολούθησαν η μητέρα και η αδερφή της Πόλας Ρούπα που έμεναν στο συγκεκριμένο διαμέρισμα. Επίσης συνομίλησαν με αρκετούς ενοίκους της πολυκατοικίας. 

Η έρευνα στο σπίτι των Μαζιώτη - Ρούπα

Στην έρευνα που πραγματοποίησαν στο Μαρούσι, οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν τα κλειδιά που βρέθηκαν πάνω στον Μαζιώτη, την ημέρα της σύλληψης και διαπίστωσαν ότι ένα από αυτά ανήκει στη συγκεκριμένη πολυκατοικία.Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του realfm 97,8, το διαμέρισμα νοικιάστηκε από την σύντροφο του Μαζιώτη, η οποία παρουσιάστηκε ως μεταφράστρια. Λίγο καιρό αργότερα, έκανε την εμφάνισή του ο μέχρι πρότινος καταζητούμενος για τρομοκρατική δράση.

Ο ίδιος απέφευγε όλο αυτό το διάστημα να πει σε όσους τον ρωτούσαν τι δουλειά έκανε.Το ζευγάρι, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, φρόντιζε να πληρώνει στην ώρα τους ενοίκια και λογαριασμούς, ενώ το κουδούνι του σπιτιού όπου διέμενε δεν υπήρχε όνομα.

Αυτήν την ώρα, η περιοχή, στην οποία εντοπίστηκε το διαμέρισμα, έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, για τις ανάγκες των ερευνών των ανδρών της Αντιτρομοκρατικής.

www.real.grΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ