Ψάχνουν τον συνεργό του Μαζιώτη στα Καμμένα Βούρλα

19 Ιουλίου 2014

Σε πλήρη εξέλιξη είναι επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. σε διάφορες περιοχές για τον εντοπισμό του 35χρονου, ο οποίος φέρεται να είναι συνεργός του Νίκου Μαζιώτη.
Στη Φθιώτιδα οι έρευνες, σύμφωνα με το LamiaReport, εστιάζονται σε διαμέρισμα στην περιοχή των Καμένων Βούρλων, στο οποίο το απόγευμα της Παρασκευής μετέβη η Αντιτρομοκρατική. Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες βρήκε ως ενοίκους δυο γυναίκες.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ποια είναι η σχέση τους με τον 35χρονο και αν τελικά το συγκεκριμένο διαμέρισμα συνδέεται με τον συγκεκριμένο άνδρα και τον Μαζιώτη.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής κάνουν φύλλο και φτερό το συγκεκριμένο σπίτι στα Καμένα Βούρλα.
Υπενθυμίζουμε ότι για τον 35χρονο έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, αφου όπως προέκυψε από τις εργαστηριακές έρευνες της ΕΛ.ΑΣ, συμμετείχε στις ληστείες που είχαν διαπραχθεί σε υποκαταστήματα τραπεζών, στις 20 Δεκεμβρίου του 2012 στην Ακράτα και στις 25 Ιουλίου του 2013 στα Μέθανα.
Είναι ο εύσωμος άνδρας με τη ξανθιά περούκα που φαίνεται μαζί με τον Μαζιώτη σε ληστεία τράπεζας στις εικόνες που είχαν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας.

 

 

www.enikos.gr

 

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γιάννης Ρίτσος
Η Σκέψη της ημέρας
Γιάννης Ρίτσος
Σε ποια φαγητά ξεσπάμε όταν έχουμε στρες;
Στρες, Άγχος και Διατροφή: Το στρες και το...
Εργαζόμενη μητέρα: Αναζητώντας τον χαμένο χρόνο...
Κάπου στη μέση του δρόμου της ζωής μου κι...