Μπόγιαν, Πουλίδο και σέντερ φορ

Σε φάση οριστικοποίησης είναι η μεταγραφή του Μπόγιαν Κρκιτς στον Ολυμπιακό, με την Μπαρτσελόνα να δίνει τη συγκατάθεσή της ζητώντας μάλιστα ρήτρα επαναγοράς του Ισπανού άσου, ενώ απομένει η απάντηση του Κρκιτς στην πρόταση του Ολυμπιακού για τριετές συμβόλαιο. Στο οικονομικό δεν έχει επέλθει συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται αλλά υπάρχει αισιοδοξία ότι θα βρεθεί λύση και ο 24χρονος Ισπανός άσος θα υπογράψει.

Για τον Άλαν Πουλίδο, ο Ολυμπιακός περιμένει ότι θα λυθούν τα διαφόρων μορφών προβλήματα που ανακύπτουν και ο Μεξικανός θα πάει στις ΗΠΑ για να συναντήσει την αποστολή της ομάδας την επόμενη εβδομάδα. Ο Πουλίδο φέρεται να έχει μπλεξίματα με τον μάνατζέρ του που έχει οικονομικές διαφορές με την Ομοσπονδία του Μεξικού και ίσως γι΄αυτό η υπόθεση «σκαλώνει» διαρκώς σε γραφειοκρατικούς λόγους.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να είναι σε επαφές για την απόκτηση σέντερ φορ από το εξωτερικό με το όνομα του παίκτη να μην έχει διαρρεύσει. Ο Ιταλός Ρολάντο Μπιάνκι φαίνεται να είναι σοβαρή εναλλακτική επιλογή. Και εδώ αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.

Η αποστολή επέστρεψε το βράδυ στην Αθήνα, ο Μίτσελ έδωσε διήμερο ρεπό και από Δευτέρα αρχίζει η επιχείρηση Αμερική. Ο Ισπανός δήλωσε ότι θα αδικήσει κάποιους παίκτες που θα κοπούν από τη συνέχεια της προετοιμασίας, αλλά στις ΗΠΑ θέλει να πάει με 26-27 παίκτες.

Κανονικά προπονούνται και οι Έλληνες διεθνείς, με ανοιχτό πάντα το ενδεχόμενο να έρθουν προτάσεις για Μανωλά, Χολέβα και Μανιάτη.

Στον Ολυμπιακό υπέγραψε ο Νίκος Καθάριος που θα μείνει και την επόμενη σεζόν στον Πανθρακικό.

Ρήτρα 5 εκ. ευρώ σε περίπτωση μεταγραφής του Τζεμπούρ σε ελληνική ομάδα αποκαλύφθηκε ότι έχει βάλει ο Ολυμπιακός, ακόμη και για την περίπτωση που αυτό γίνει μετά την επιστροφή του παίκτη από ομάδα του εξωτερικού. Κι οι ερυθρόλευκοι παρακολουθούν στενά το θέμα του Αλγερινού και των επαφών του με την ΑΕΚ.

Σχετικά άρθρα