«Όλα εξαρτώνται από εμάς»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού πριν από την προπόνηση της Παρασκευής και σχολίασε το αποτέλεσμα της κλήρωσης για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League. Ο τεχνικός του “Τριφυλλιού” τόνισε στους παίκτες του πως η Σταντάρ Λιέγης είναι μια ποιοτική ομάδα όμως, πρόσθεσε πως αν εκείνοι παρουσιαστούν όπως πρέπει δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα.

«Μας έτυχε η Σταντάρ Λιέγης. Έχει ποιότητα, αλλά και αδυναμίες. Όλα εξαρτώνται από εμάς. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι, αν είμαστε αυτοί που πρέπει. Θα κοιτάξουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα γι’ αυτά τα παιχνίδια και θα αναλύσουμε τον αντίπαλο τις προσεχείς ημέρες», τόνισε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τεχνικός.

Εν τω μεταξύ ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε (19:30) σε φιλική αναμέτρηση τον Παναιγιάλειο στο Αίγιο. Η αποστολή του “Τριφυλλιού” θα αναχωρήσει στις 16:00 χωρίς τους τραυματίες Πράνιτς, Μπαϊράμι και Σταματάκη. Αντίθετα, ο Γκόρντον Σίλντενφελντ συμπεριελήφθη στην αποστολή όπως και ο νεοαποκτηθείς Στιλ.

Σχετικά άρθρα