Εκπληξη από τον Μίτσελ ωωωωωω !!!

19 Ιουλίου 2014

Τους 27 ποδοσφαιριστές που θα πάρει μαζί του στην Αμερική για τα φιλικά παιχνίδια με Μίλαν, Μάντσεστερ Σίτι αλλά και με άλλα μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου ανακοίνωσε ο Μίτσελ

Η λίστα που παρέδωσε ο Ισπανός τεχνικός στη διοίκηση του συλλόγου δεν έχει ηχηρές απουσίες, με τον Ιβηρα προπονητή να αφήνει εκτός αποστολής τους ΒλαχοδήμοΚάταϊ και Λυκογιάννη. Οι τρεις ποδοσφαιριστές δεν έπεισαν τον Μίτσελ πως μπορούν να σταθούν ακόμα αντάξιοι των περιστάσεων με αποτέλεσμα να «κοπούν» από το δεύτερο στάδιο της ερυθρόλευκης προετοιμασίας. Κάτι ανάλογο συνέβη και με τους Σάλιακα, Βούρο, Βέργο, Στρέντζο και Βατουσιάδη.

Αντίθετα στην Αμερική θα ταξιδέψουν όλοι οι Ελληνές διεθνείς, παρά τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να αποχωρούν από τον Ολυμπιακό.

Η αποστολή που θα ταξιδέψει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού απαρτίζεται από τους: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Χουτεσιώτη, Μανιάτη, Σαβιόλα, Εντιγκά, Ντομίνγκεζ, Κασάμι, Κολοβό, Σάμαρη, Ελαμπντελαουί, Μπουχαλάκη, Φουστέρ, Χολέβα, Αβ. Παπαδόπουλο, Αμπιντάλ, Σιόβα, Μανωλά, Μασουάκου, Σαλίνο, Διαμαντάκο, Παπάζογλου, Γκαζαριάν, Γιαταμπαρέ, Ντοσεβί, Μπονγκ και Αυλωνίτη.

«Είναι πολύ δύσκολο. Μέσα στη χρονιά είναι δύσκολο να αφήνω παίκτες εκτός αποστολής από τα παιχνίδια και τώρα είναι εξίσου δύσκολο να αφήσω παίκτες εκτός της αποστολής που θα πάει στην Αμερική. Με όσους αφήνω εκτός είμαι άδικος. Δεν το αξίζουν, αλλά στο τέλος πρέπει να πάρω αποφάσεις», δήλωσε ο Μίτσελ.

exedra.gr

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Paul Lefevre Geraldy
Η Σκέψη της ημέρας
Paul Lefevre Geraldy