To «ευχαριστώ» του γιατρού του Απόλλωνα

Ύστερα από συνεργασία περίπου πέντε ετών η ιατρική ομάδα του Απόλλωνα με επικεφαλής τον Ανδρέα Καραγιάννη αποτελεί παρελθόν για την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Τα μέλη του ιατρικού τιμ με ανακοίνωσή τους ευχαρίστησαν τον πρώην μεγαλομέτοχο της ομάδας, Σταμάτη Βελλή, και όσους συνεργάστηκαν στο διάστημα αυτό. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Αγαπητοί Φίλαθλοι,

Ως Ιατρική Ομάδα της ΠΑΕ Απόλλων, οφείλουμε πολλά στην Οικογένεια Βελλή, η οποία μας εμπιστεύτηκε και μας στήριξε εξ αρχής. Αναπτύχθηκε μια σχέση εμπιστοσύνης και άψογης συνεργασίας, η οποία πέρα από επιτυχημένη σε αγωνιστικό επίπεδο, ήταν τίμια και ειλικρινής.
Καθημερινό μέλημα της Ιατρικής Ομάδας, σε επίπεδο συνεργασίας, ήταν η ύπαρξη αξιοπιστίας, ισονομίας, αξιοκρατίας και διαφύλαξης του κύρους της ομάδας, προστατεύοντας και αναδεικνύοντας την αξιοπρέπεια όλων όσων ασχολούνται με αυτήν.
Η Ιατρική Ομάδα έδειξε, ότι κρατούσε στα χέρια της την γνώση και τα σωστά επιστημονικά εργαλεία για να ανταπεξέλθει στις πιο δύσκολες απαιτήσεις της υγείας, αλλά και της αύξησης της αθλητικής απόδοσης, γεγονός το οποίο μεταφράστηκε με τις συνεχόμενες ανόδους της Ομάδας μας στην πρώτη κατηγορία, και με το ελάχιστο κόστος τραυματισμών.
Τα πέντε αμιγή χρόνια της συνεργασίας της Ιατρικής Ομάδας με την ΠΑΕ Απόλλων, αναπτύχθηκαν ισχυροί δεσμοί με τους αθλητές, τους διοικούντες, αλλά και το εκάστοτε προπονητικό επιτελείο.
Θεωρώντας δεδομένη, βάσει των πρόσφατων συμπεριφορών και ενεργειών από τους υπεύθυνους της Ομάδας, την διακοπή της συνεργασίας μας με την νέα διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν μέχρι τώρα. Η έντονη επαγγελματική ευσυνειδησία της Ιατρικής Ομάδας μας οδηγεί στο να αποχωρήσουμε με έντονο συναίσθημα δυσαρέσκειας, που προκαλείται από την έλλειψη εκτίμησης και αναγνώρισης της εργασίας μας.
Το «ταξίδι» ήταν μεν μικρό με το καράβι του Απόλλωνα, αλλά γεμάτο με πολλές συναισθηματικά δυνατές στιγμές. Ήταν ένα ταξίδι με επιτυχίες, και όχι μόνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το καράβι σίγουρα θα συνεχίσει το «ταξίδι» του, και αυτό που του αξίζει πραγματικά, είναι να βρίσκεται πάντα ψηλά.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια …

Με εκτίμηση,
Dr. Καραγιάννης Ανδρέας, M.D.
Dr. Βαβέτσης Γεώργιος, Εργοφυσιολόγος
Τόϊλος Σταύρος P.T.,M.Phil.
Ψαρογιώργος Κώστας P.T.,Int. Fellow».

Σχετικά άρθρα