Στο δρόμο καρκινοπαθής επιχειρηματίας: Με πέταξαν σαν το σκυλί

20 Ιουλίου 2014

Κραυγή για βοήθεια από έναν πρώην επιχειρηματία της Εύβοιας, που βρέθηκε στο δρόμο αντιμετωπίζοντας σοβαρό πρόβλημα υγείας....

Συγκλονίζει η εξομολόγηση του πρώην επιχειρηματία και ιδιοκτήτη ναυτιλιακής εταιρείας στην Εύβοια - "Τα δύο παιδιά μου και η πρώην γυναίκα μου με πέταξαν στο δρόμο σαν το σκυλί και μου πήραν ότι είχα και δεν είχα..".

Δύσκολες ώρες περνάει ένας 61χρονος άνδρας, ο οποίος βρέθηκε στον δρόμο στα καλά καθούμενα, ενώ πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας και καρκίνο του προστάτη.

Πρόκειται, για πασίγνωστο πρώην επιχειρηματία, ο οποίος διατηρούσε μεγάλη ναυτιλιακή εταιρεία στο Αλιβέρι.

Όπως καταγγέλλει ο 61χρονος στο eviazoom, τα δύο παιδιά του και η πρώην γυναίκα του τον έδιωξαν από στο σπίτι και τον άφησαν χωρίς ευρώ, φάρμακα και ιατρική περίθαλψη.

Μετά από λίγο καιρό, έμαθε ότι όλη του η περιουσία έχει κάνει φτερά και δεν έχει τίποτα στο όνομα του.

"Τα δύο παιδιά μου και η πρώην γυναίκα μου με πέταξαν στο δρόμο σαν το σκυλί και μου πήραν ότι είχα και δεν είχα..Έχω σοβαρή σκλήρυνση κατά πλάκας και καρκίνο του προστάτη και μου αρνούνται φάρμακα και θεραπεία.

Ενάμιση μήνα στο Μετροπόλιταν που νοσηλεύτηκα και έκανα 3 επεμβάσεις, δεν πάτησαν ούτε μία φορά το πόδι τους... Με φιλοξενούν και με συντηρούν φίλοι αφιλοκερδώς. Είμαι σε απελπιστική κατάσταση, παρακαλώ να με βοηθήσετε." τόνισε ο 61χρονος άνδρας.

 

Madata.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....