Θα το πάρει τελικά ο Ολάντ το κορίτσι;

21 Ιουλίου 2014

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ να ανεβαίνει στις 12 Αυγούστου, ημέρα των γενεθλιών του, τα σκαλιά της εκκλησίας με την ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ.

Σύμφωνα με την  Telegraph, στο βιβλίο του Ιβ Αζερουάλ «Passions of State», αναφέρεται ότι η ελκυστική  ηθοποιός έχει κουραστεί να είναι η «ερωμένη» που πρέπει να κρύβεται από όλους.«Παράλληλα, στα μάτια του κόσμου δείχνει ότι εκείνη έχει κάνει λάθος. Τον πίεζε τις τελευταίες εβδομάδες και τον κατάφερε να πει το “ναι”», αναφέρει το βιβλίο.

Γάλλος αξιωματούχος μιλώντας στην Le Parisien ανέφερε ότι «τους τελευταίους μήνες ακούμε ότι πρόκειται να επισημοποιήσει τη σχέση του με την Ζουλί Γκαγιέ» και πρόσθεσε: «Πρέπει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και να δείξει ότι δεν πρόκειται για μία περιπέτεια», συμπλήρωσε ο αξιωματούχος, καθώς εκφράζεται ο φόβος ότι οι φήμες για τη σχέση του με την Γαλλίδα ηθοποιό μπορεί να επισκιάσουν την προεκλογική καμπάνια για τις προεδρικές εκλογές του 2017.

Αν οι φήμες ευσταθούν, πάντως,  αυτός θα είναι ο πρώτος γάμος του Ολάντ καθώς ούτε με την Τριερβελέρ, αλλά ούτε με την Σεγκολέν Ρουαγιάλ με την οποία έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, έχει παντρευτεί.Πηγή: www.iefimerida.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...