Τα ωραιότερα 15' της Άννας Δρούζα στην παραλία!

21 Ιουλίου 2014

Με το που άρχισα τα μπάνια κάθε σαββατοκύριακο σε οποια παραλία βρεθώ (συνήθως μη οργανωμένη) κανω κάτι που μου δίνει πολύ χαρα. Όλη η παρέα αφιερώνουμε 15 λεπτά και με σακκούλες πλαστικές των σκουπιδιών καθαρίζουμε το κομμάτι της παραλίας που καθόμαστε. 


Βρίσκουμε απίθανα πράγματα που ξεβράζουν τα κύματα και ασυνείδητοι έχουν πετάξει μέσα στη θάλασσα.  Κυρίως πλαστικά μπουκάλια και σακούλες, πλαστικά σακουλάκια καπνού και τσιπς, κουτάκια μπύρας και οτι άλλο μπορείς να φανταστείς. Ποτε επιτέλους θα μάθουν ότι το πλαστικό δεν λιώνει!!!!!


Ήταν τόσο ωραίο το θέαμα μετά της αμμουδιάς!!!
Σκεφτείτε αν το κάναμε ολοι αυτο για τόσο λίγο, όπου βρεθούμε!!!
Ντρεπόμουν για το θέαμα που έβλεπα πριν καθαρίσουμε και σκεφτόμουν τι θα λένε οι ξένοι τουρίστες που βλέπουν αυτές τις εικόνες!!

Το πιο σημαντικό ήταν το αίσθημα της ευχαρίστησης, ότι ήμασταν χρήσιμοι γι' αυτά τα 15 λεπτά!

ΥΓ. Αν έχετε και παιδιά μαζί σας ακόμα καλυτερα. Το κάνουν πολύ κέφι! Βάλτε τα στο παιχνίδι.

Άννα ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΝΙΚΗ***** ****
15:48 Τετάρτη 3/09/2014
Θα ήθελα τη βοήθεια σαςσχετικά με ένα σοβαρό πρόβλημα που με απασχολεί τελευταία και αφορά στην απόφαση του 20 χρόνου γιου μου φοιτητή στο 5 εξάμηνο του τμήματος οικονομίας και οικολογίας του Χαροκοπειου Πανεπιστημίου να αφήσει τη σχολή του και να κάνει κάτι άλλο με την δικαιολογία ότι δεν του αρέσει πια Εναλλακτικά προτείνει να γραφτεί σε κάποια ιδιωτική σχολή για chef η κάτι παρεμφερές Δεδομένου ότι ποτε μέχρι τώρα δεν έδειξε ενδιαφέρον η έστω έφεση για κάτι παρόμοιο θεωρώ ότι ειναι μια επιλογή που δεν ειναι σίγουρο ότι θα του αρέσει και προσπάθησα να τον μετα πείσω λέγοντας ότι μπορεί να δοκιμάσει να το κάνει αφού πάρει το πτυχίο του η έστω παράλληλα αλλά όχι αφήνοντας τη σχολή του τελείως χωρίς αποτέλεσμα όμως Πραγματικα δεν ξέρω πως να το χειριστώ έχω ξεμείνει απο επιχειρήματα θα ήθελα τη συμβουλή σας παρακαλώ Ευχαριστώ εκ των προτέρων Νικη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...