Επιστρέφει στον Θρύλο !!!

21 Ιουλίου 2014

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την Δευτέρα (21/7) τον Κώστα Φορτούνη και το νέο απόκτημα των «ερυθρόλευκων» αμέσως μετά έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο Olympiakos TV. Ο 22χρονος παίκτης μετά από έξι χρόνια απουσίας από την ομάδα του Πειραιά επέστρεψε αποφασισμένος να την βοηθήσει να πετύχει όλους τους στόχους της. Έτσι ο διεθνής μεσοεπιθετικός μίλησε για τα συναισθήματα τις επιστροφής του, για τους στόχους του για το International Champions Cup και για τους οπαδούς της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φορτούνη:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, έρχομαι σε μία μεγάλη ομάδα. Ήμουν και μικρός εδώ και θέλω να δικαιώσω μέσα στο γήπεδο τους ανθρώπους που με εμπιστεύθηκαν και με έφεραν εδώ.

Στόχος του Ολυμπιακού είναι πάντα το καλύτερο, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη.

Είναι μεγάλη τιμή για τον Ολυμπιακό να βρίσκεται εκεί όπου βρίσκονται μεγάλες ομάδες. Θα πάμε εκεί, θα δώσουμε τα φιλικά προετοιμασίας για να δει ο προπονητής τους καινούργιους παίκτες κι αυτό είναι πολύ καλό (σ.σ. για το ICC).

Τους οπαδούς μας θέλω να τους δικαιώσω μέσα στο γήπεδο για την αγάπη που μου δείχνουν. Θέλω να έρχονται συνέχεια στο γήπεδο για να είναι γεμάτο το Καραϊσκάκη».

gavros

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...