Γκόλ και θέαμα στο οικογενειακό διπλό

Πήραν φόρα και το έδειξαν στο οικογενειακό διπλό της χθεσινής ημέρας. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ ακολούθησαν τις εντολές του Αναστασιάδη και έδειξαν μεγάλη διάθεση. Οι παίκτες χωρίστηκαν σε τρείς ομάδες.

Με τους κόκκινους έπαιξαν οι Μελίσσας, Μαντούρο, Σπυρόπουλος, Παναγιωτούδης, Κιόσε, Γκολάσα, Κουλούρης και Παπαδόπουλος.

Με τους μαύρους αγωνίστηκαν οι Γιακουμής, Βίτορ, Ποζατζίδης, Κάτσε, Πολύζος, Σκόνδρας, Μακ και Κωνσταντινίδης.

Με τους πράσινους έπαιξαν οι Ιτάνζ, Κίτσιου, Πόζογλου, Μάρτενς, Πόποβιτς, Αθανασιάδης, Τζανδάρης και Κατσικάς. 

Στο πρώτο «διπλό» οι Μαύροι αντιμετώπισαν τους κόκκινους και κέρδισαν με σκορ 5-2. Για τους «μαύρους» δύο γκολ πέτυχε ο Μακ και από ένα οι Κάτσε, Κωνσταντινίδης και Σκόνδρας. Από τους κόκκινους, δύο τέρματα σημείωσε ο Σπυρόπουλος.

Στο δεύτερο «διπλό» οι Πράσινοι αντιμετώπισαν τους μαύρους και το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο, με σκορ 3-3. Για τους πράσινους σκόραραν οι Κίτσιου, Πόποβιτς και Τζανδάρης ενώ για τους μαύρους οι Κάτσε, Πολύζος και Ποζατζίδης. Στο τρίτο «διπλό» έπαιξαν οι κόκκινοι εναντίον των πράσινων. Το τελικό αποτέλεσμα, εντυπωσιακό: 5-5. Για τους κόκκινους δύο γκολ σημείωσε ο Βασίλης Παπαδόπουλος ενώ από ένα πέτυχαν οι Σπυρόπουλος, Γκολάσα και Κουλούρης. Για τους πράσινους, τρία γκολ σημείωσε ο Πόζογλου ενώ από ένα πέτυχαν οι Μάρτενς και Κίτσιου.

Σχετικά άρθρα