Σκέψεις για επέκταση του συμβολαίου του Χάμιλτον

Το αφεντικό της αγωνιστικής ομάδας της Μερτσέντες, Τότο Βολφ, σκέπτεται σοβαρά να επεκτείνει το συμβόλαιο του Λιούις Χάμιλτον μέχρι και το 2017.

Η διάρκεια του συμβολαίου του Βρετανού πιλότου λήγει στο τέλος του 2015, αλλά με τον Νίκο Ρόζμπεργκ να υπογράφει μέχρι το 2016 με οψιόν και για το 2017, ο Βολφ ευελπιστεί να ανανεώσει και με τον δεύτερο οδηγό του.

«Έχουμε ήδη κάτσει μαζί και συζητήσει για ένα πολυετές συμβόλαιο. Ο Λιούις είναι κύριο μέλος της ομάδας μας και ελπίζω να συνεχίσουμε για πολλά χρόνια μαζί.» τόνισε ο ιθύνων νους στην Kronen Zeitung.

Ο Αυστριακός αποθέωσε την προσπάθεια του Χάμιλτον στο γερμανικό γκραν πρι, όπου από 20ος ανελκύθηκε μέχρι την 3η θέση, ενώ θα μπορούσε ακόμα και την 2η.

«Υπήρξε μια ασυνενοησία με τον Μπάτον που θα μπορούσε να μας κοστίσει τον αγώνα. Προσωπικά πιστέυω ότι είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό άτομο και δε θα είναι ποτέ ευτυχισμένος με την τρίτη θέση. Όμως είναι μια πολύ μεγάλη εμφάνιση από την πλευρά μας, με τόσα συμβάντα στην πίστα, και χρειάστηκε να αλλάξουμε την στρατηγική μας στα πιτ»

Σχετικά άρθρα