Κλάους: Η συνάντηση με τον Σαββίδη για το συμβόλαιο

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Στέφανος Αθανασιάδης στους εκπροσώπους του τύπου που βρίσκονται στην Ολλανδία. Και σε αυτήν, αναφέρθηκε και στην προοπτική που υπάρχει για να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Μέχρι αυτή την στιγμή, ΠΑΟΚ και Αθανασιάδης, δεν τα έχουν βρει, για αυτό τον λόγο και αναμένεται να γίνει συνάντηση του παίκτη με τον μεγαλομέτοχο, από την επιστροφή στην Θεσσαλονίκη. 
 
Ο Κλάους σε ένα απόσπασμα των δηλώσεων του υποστηρίζει μεταξύ των άλλων: 
 
– Τι μπορείς να πεις με τον κ. Σαββίδη που θα δώσει τη λύση στην ανανέωση του συμβολαίου σου;
 
«Κάθε χρονιά στον ΠΑΟΚ είναι δύσκολη. Υπάρχουν πολλές απαιτήσεις. Έχω φτάσει σε μία ηλικία 26 ετών και πρέπει να δω το μέλλον μου. Πιστεύω με τη συζήτηση με τον κ. Σαββίδη να βρεθεί μία λύση. Δεν αφορούν μόνο το οικονομικό αυτά που θα πούμε. ».
 
– Ουσιαστικά με αυτά που λες, μετά από τις επαφές που έχουν γίνει με τον ΠΑΟΚ φαίνεται ότι έχετε φτάσει σε ένα αδιέξοδο και η επαφή με τον κ. Σαββίδη μπορεί να δώσει τη λύση για το νέο συμβόλαιο ;
 
«Έτσι είναι. Δεν βρέθηκε λύση στις επαφές με τον κ. Βρύζα. Έτσι καλύτερο και για μένα και για την ομάδα είναι να μιλήσουμε με τον κ. Σαββίδη. Το ζητήσαμε και οι δύο αυτό άλλωστε».
 
-Κάποια στιγμή ο Ιβάν Σαββίδης είχε πει ότι ο Κλάους είναι όλο το νόημα του ΠΑΟΚ και δεν πρόκειται να σε αφήσει να φύγεις.
 
«Γι’ αυτήν και μόνο τη δήλωση θέλω περισσότερο να βρεθώ μαζί του. Είμαι στον ΠΑΟΚ από το 1996, από 8 ετών. Αυτό το ξέρει καλά ο κ. Σαββίδης. Θα μιλήσουμε και πιστεύω ότι θα βρεθεί μία καλή λύση».
 
-Ξεκίνησες από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ και πλέον θεωρείσαι ο ηγέτης της ομάδας. Αυτό είναι μία δικαίωση για σένα;
 
«Ναι, σίγουρα. Από τότε που ξεκίνησα το ποδόσφαιρο πρώτος στόχος ήταν να καταφέρω να γίνω βασικό στέλεχος του ΠΑΟΚ. Το κατάφερα με πολύ δουλειά. Όταν μία ομάδα είναι οικογένεια δεν έχεις να βοηθηθείς τίποτα όσες δυσκολίες και αν προκύπτουν. Θέλω να συνεχίσω να είμαι έτσι».
 
-Το ρόστερ δεν έχει κλείσει ακόμη αλλά τι αίσθηση έχεις για τη νέα σεζόν;
 
«Θα είναι μία δύσκολη σεζόν. Πολύ δύσκολη. Ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί υπομονή και στήριξη».

Σχετικά άρθρα