Λάτιν παρουσίαση φανέλας στον Αστέρα

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των νέων αγωνιστικών εμφανίσεων του Αστέρα για τη αγωνιστική περίοδο 2014-2015 σε ένα πολύ όμορφο σκηνικό που είχε στηθεί για το λόγο αυτό στην Πλατεία Πετρινού, μπροστά από το Μαλλιαροπούλειο Θέατρο.
Το αισθητικό αποτέλεσµα των νέων εμφανίσεων του Αστέρα ήταν πολύ όµορφο και άρεσε ιδιαίτερα στους 2.000 περίπου φίλους της οµάδας, που για µία ακόµα φορά έκαναν κάτι παραπάνω από αισθητή την παρουσία τους στην εκδήλωση, προκειµένου να πάρουν µία πρώτη γεύση από τις νέες φανέλες της αγαπημένης τους οµάδας.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκαν βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του Αστέρα από την περσινή αγωνιστική περίοδο ενώνοντας τον περσινό πρώτο αγώνα του EUROPA LEAGUE με τον φετινό που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στην Φινλανδία, αλλά και με τις νέες εμφανίσεις της ομάδας.
Πρώτος μίλησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Μποροβήλος, που έκανε έναν απολογισμό της δεκαετίας, που ο Αστέρας με τις διαδοχικές ανόδους βρέθηκε στη Σούπερ Λιγκ και των όσων έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια, επισημαίνοντας τις τρεις διαδοχικές συμμετοχές στο EUROPA LEAGUE, ενώ δεν παρέλειψε να θέσει τους στόχους της νέας αγωνιστικής περιόδου που είναι να τερματίσει η ομάδα ψηλότερα και να πάει καλύτερα από πέρσι.
Στη συνέχεια μίλησε ο εκπρόσωπος της ΝΙΚΕ Θεόφιλος Χριστοφορίδης, που μετέφερε ουσιαστικά την ικανοποίηση της εταιρείας και την απόλυτη στήριξη στον Αστέρα
Η εκδήλωση περιελάμβανε ακόμα την παρουσίαση της νέας κολεξιόν του Αστέρα και την παρουσίαση όλων των εμφανίσεων που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες και οι νεαροί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής σε διάφορες δραστηριότητες της ομάδας.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε µε μουσικό πρόγραμμα από το συγκρότημα KNOCK OUT, που κατάφερε να ξεσηκώσει το κοινό και να μετατρέψει την εκδήλωση σε ένα μεγάλο πάρτυ για μικρούς και μεγάλους!
Μεταξύ άλλων, την παρουσίαση παρακολούθησε ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα, Γιάννης Καϋμενάκης, ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης, ο προπονητής Στάικος Βεργέτης, μέλη της διοίκησης, ποδοσφαιριστές της ομάδας, και φυσικά οι φίλαθλοι που δημιούργησαν ατμόσφαιρα γηπέδου ανάβοντας καπνογόνα και τραγουδώντας συνθήματα!
Τώρα πια το ραντεβού όλων ανανεώνεται για την Πέμπτη το βράδυ (21.00) στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για τον αγώνα-ρεβάνς με τη Ροβανιέμι, όπου στόχος είναι η πρώτη νίκη στην Ευρώπη και η πρόκριση στον επόμενο γύρο του EUROPA LEAGUE.

Σχετικά άρθρα