Νέα αεροπορική τραγωδία στην Ταϊβάν

23 Ιουλίου 2014

Αεροσκάφος της εταιρείας Transasia Air έκανε αναγκαστική προσγείωση στην κομητεία Πενγκχού της Ταϊβάν. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, από τους 58 επιβάτες του αεροπλάνου έχουν χάσει τη ζωή τους οι 51, ενώ επτά είναι τραυματίες.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι στο αεροσκάφος επέβαιναν 54 επιβάτες. Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, ζητήθηκε από τον πιλότο να μην προσγειωθεί στην προγραμματισμένη ώρα και κατά την δεύτερη απόπειρα, όταν - σύμφωνα με πληροφορίες - είχε πλέον χάσει επαφή με τον κέντρο ελέγχου. 

Στην προσπάθεια του πιλότου να προσγειωθεί, το αεροσκάφος έπεσε με δύναμη στο έδαφος, με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά, η οποία μάλιστα είχε σαν αποτέλεσμα να καταστραφούν και δύο σπίτια. 

ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

16:58 
Πυροσβέστες που βρίσκονται στο σημείο ανέφεραν ότι το αεροσκάφος δεν κατάφερε να φτάσει στον διάδρομο του αεροδρομίου και λίγο πριν την πτώση του χάθηκε από τα ραντάρ. 

16:51 Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο υπουργός Μεταφορών της Ταϊβάν ανακοίνωσε ότι 47 επιβάτες έχασαν τη ζωή τους και 11 είναι οι τραυματίες. 

Real.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ