Μακ: «Θέλω τίτλους με τον ΠΑΟΚ»

Πρόσωπο της χθεσινής ημέρας για τον ΠΑΟΚ, ο Ρόμπερτ Μακ. Όχι μόνο για το γκόλ που πέτυχε και με το οποίο προηγήθηκε ο Δικέφαλος του Βορρά επι της Βαλβάικ, αλλά και για το γεγονός ότι «εδεσε» αμέσως με τους υπόλοιπους παίκτες του ΠΑΟΚ. Ο Μάκ παραχώρησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνεντεύξη, στους απεσταλμένους των μέσων ενημέρωσης και παραθέτουμε ορισμένα αποσπάσματα από αυτή.
 
Ο Μακ είπε αρχικά: 
«Επαιξα πέντε χρόνια στην Μπουντεσλίγκα, η οποία είναι ένα από κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου αλλά ήθελα μία νέα πρόκληση. Επεδίωξα να πάω σε μία ομάδα που να έχει υψηλούς στόχους. Ήρθα στον ΠΑΟΚ για να διεκδικήσω Κύπελλα, να παίξω στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και στο μέλλον στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ με καλύπτει σε αυτά που θέλω. Είδα την ομάδα στην τηλεόραση, σε κάποια ευρωπαϊκά ματς, είδα και διάφορα στο ίντερνετ αλλά μου είπε και ο Στοχ τα καλύτερα λόγια.
 
Μου είπε πως η ομάδα παίζει για το πρωτάθλημα, κάνει αρκετά μεγάλα ματς και παρότι η ελληνική Λίγκα δεν είναι ανάμεσα στις καλύτερες της Ευρώπης, είναι καλό το επίπεδο.
 
Εχω περιθώρια να βελτιωθώ σε πολλούς τομείς. Είμαι επιθετικός, αλλά πρέπει να βελτιώσω σίγουρα το αμυντικό μου κομμάτι. Το μεγάλο μου προτέρημα είναι η ταχύτητα και μπορώ να βοηθήσω την ομάδα με γκολ και ασίστ. Χρειάζομαι βελτίωση και στις κεφαλιές, αλλά συνολικά δουλεύω σκληρά για να βελτιώνομαι περισσότερο σε όλους τους τομείς.
 
Είχα και άλλες επιλογές και προτάσεις. Τα έβαλα κάτω, συζήτησα με την οικογένεια και τη γυναίκα μου, αλλά η πρώτη επιλογή μου ήταν ο ΠΑΟΚ. Ήρθα για να παίξω και στην Ευρώπη αλλά και για να διεκδικήσουμε τίτλους. Θέλω να κερδίσω τίτλους με τον ΠΑΟΚ. Αλλά και να διεκδικήσουμε την έξοδο στο Τσάμπιονς Λίγκ. Και φυσικά φέτος να κάνουμε μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη. Όλα όμως, θα γίνουν με την σκληρή δουλειά».

Σχετικά άρθρα