Η ώρα της αλήθειας από Μελισσανίδη

Στην Αίγλη Ζαππείου θα μιλήσει σήμερα στις 12:00 ο Δημήτρης Μελισσανίδης για το θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. 
Ο “Τίγρης” θα αναφερθεί στις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το πρότζεκτ και θα αποκαλύψει γιατί καθυστερεί να ξεκινήσει η ανοικοδόμησή του. Άλλωστε όπως αναφέρει ο τίτλος της συνέντευξης Τύπου ο κ. Μελισσανίδης θα πει όλη την αλήθεια για το γήπεδο. 
Επίσης θα σχολιάσει τη στάση ορισμένων πολιτικών, ενώ ερωτηματικό παραμένει αν θα αναφερθεί συγκεκριμένα στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και τις κινήσεις που έχουν κάνει, αλλά και αυτές του Δημάρχου της Νέας Φιλαδέλφειας, Άρη Βασιλόπουλου. Επίσης, σημαντικό χρόνο θα αφιερώσει, μιλώντας για τις ενστάσεις που υπάρχουν λόγω του Άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας.
Όλο το προηγούμενο διάστημα ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε αποφασίσει να τηρήσει στάση αναμονής, αλλά τώρα είναι απόλυτα έτοιμος να δώσει απαντήσεις προς πάσα κατεύθυνση. 
Μαζί με το αφεντικό της Ένωσης, στο πάνελ αναμένεται να βρίσκεται και ο πρότζεκτ μάνατζερ του έργου Δημήτρης Ανδριόπουλος, ο οποίος θα απαντήσει εξειδικευμένα σε πολλά πράγματα που έχουν ακουστεί, αλλά δεν έχουν καμία βάση, αλλά και ο Αλέξης Αλεξίου, ως πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, ο οποίος θα μιλήσει για την κρισιμότητα της κατασκευής του γηπέδου για την επιβίωση του σωματείου…
Ο κόσμος της ΑΕΚ θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει live τα όσα θα λέει ο ιδιοκτήτης της ομάδας τους, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου.

Σχετικά άρθρα